Пошук

8 корисних сервісів EasyPay, що стануть в нагоді у 2018 році

0
371

Свята закінчились — час працювати та сплачувати рахунки.
8 корисних сервісів EasyPay допоможуть тобі робити це швидко та зручно ще й заощаджувати при цьому. Ось вони:

1. Картка EasyPay та Forward банк.

За допомогою картки EasyPay та Forward Bank ти можеш сплачувати більш ніж 2300 послуг без комісії та повертати гроші за покупки завдяки cashback.
Замовити картку тут: easypay.ua/easypaycard 

2. Додаток EasyPay для iOS.

Додаток EasyPay допоможе оплачувати будь-які послуги просто з мобільного, створювати шаблони платежів, додавати гаманці та платіжні картки для переказів або поповнень, переглядати історії операцій, отримувати та здійснювати термінові перекази з-закордону та ін.

3. Освітній проект EasyPay та Finance UA.

Спільно з фінансовим порталом Finance UA ми створили проект easypay.finance.ua , щоб покращити знання українців про онлайн-платежі, безпеку в інтернеті та управління особистими фінансами.

4. Інтернет-еквайринг від EasyPay.

EasyPay пропонує сучасні платіжні системи для будь-яких сайтів. Наші рішення вже використовують інтернет магазини, телекомунікаційні компанії та провайдери, туристичні та страхові компанії, готелі, автотранспортні компанії та ін. Більше тут: acquiring.easypay.ua

5. Автобусні квитки на будь-які напрямки.

Сервіс простої купівлі квитків з зручним способом оплати. 19 250 маршрутів, 498 компаній-перевізників, квитки у напрямках України та Європи. Обирай потрібний маршрут та вирушай: bus.easypay.ua

6. Страхування онлайн.
Туристичне страхування, поліс «Зелена карта», страхування авто та майна. Порівнюй ціни, обирай найвигідніший варіант та оформлюй страховку онлайн за лічені хвилини: ukrfinservice.easypay.ua

7. Афіша та квитки на культурні події.

Театри, виставки, концерти, культурні події, екскурсії, семінари, спорт та кіно.
Афіша EasyPay до твоїх послуг: afisha.easypay.ua

8. На easypay.ua 400(!) нових сервісів.

Ми додаємо нові й нові сервіси, щоб тобі було зручніше здійснювати оплату будь-яких послуг. Впевнені, ти з легкістю знайдеш необхідний сервіс. Неважливо, це всеукраїнський провайдер чи локальний постачальник послуг, ми співпрацюємо з усіма. І не збираємось зупинятись.

А ще за результатами народного голосування журналу PaySpaceMagazine EasyPay став переможцем у категорії «Кращий провайдер платіжних терміналів» та посів третє місце в номінації «Кращий сервіс онлайн-платежів». Дякуємо за довіру.

У 2018 обіцяємо ще більше інновацій, зручності та приємних новин. 

З повагою, команда EasyPay.

Залишити коментар