Пошук

Безмежні можливості інтернет-еквайрингу EasyPay

0
677

Інтернет-еквайринг – це функціонал веб-сайту, що дозволяє оплачувати товари та послуги онлайн. Спеціальний інтерфейс, розміщений на сайті продавця, дозволяє користувачеві оплатити потрібний товар за допомогою банківської карти.

Але розраховуватися за онлайн-покупки можна не тільки кредиткою або дебетовою карткою. Інтернет-еквайринг EasyPay дозволяє використовувати і інші способи оплати в інтернеті – електронні гроші, готівку і навіть баланс мобільного телефону. Розглянемо докладніше, що краще вибрати для того, щоб оплата в інтернет магазині проходила з максимальним комфортом та вигодою.

Інтернет-еквайринг EasyPay надає цілих 4 способи, якими можна оплачувати товари і послуги в інтернеті:

  1. Оплата банківською картою Прийом платежів з пластикових карток Visa і Mastercard.Щоб зробити покупку, користувачеві досить ввести номер, термін дії та CVV-код картки Visa і MasterCard. Карта може бути емітована будь-яким банком-емітентом і в будь-якій валюті.
    Переваги для клієнта: Швидко, зручно, доступно 24/7. Доступ до програм лояльності банку. Надійні технології захисту даних.
    Переваги для продавця: Розширення клієнтури, зростання середнього чеку, економія на інкасації, управління транзакціями онлайн, більше спонтанних покупок.
  1. Оплата готівкою З подальшим переведенням в безготівковий розрахунок онлайн.При оформленні замовлення в інтернет-магазині покупець може не вводити свої платіжні дані в інтернеті. Завдяки опції «Відкладений платіж», користувач може отримати смс з кодом підтвердження і ввести його в терміналі EasyPay. Після внесення готівки система автоматично перерахує кошти на рахунок магазину
    Переваги для клієнта: Приватна власність, широка мережа терміналів (≈9000 по Україні).
    Переваги для продавця: Конвертація в безготівковий розрахунок, управління транзакціями онлайн.
  1. Оплата електронними грошима Оплата через електронний гаманець. Зареєстровані користувачі easypay.ua оплачують покупки онлайн за допомогою електронного гаманця. Щоб робити покупки в режимі онлайн, віртуальний рахунок необхідно поповнити коштами з платіжної карти. Пара кліків – і можна купувати.
    Переваги для клієнта: Швидко, зручно, доступно 24/7, конфіденційно.
    Переваги для продавця: Швидке зарахування, немає комісії при поповненні на суму  >500 грн. 
  2. Оплата з мобільного телефону Прийом грошей з рахунку українського мобільного оператора. При оплаті онлайн, від покупця потрібно вказати тільки номер, на який прийде код. Якщо ввести його на сайті, з балансу мобільного буде списана сума, рівна вартості замовлення. 
    Переваги для клієнта: Швидко, зручно, доступно 24/7, конфіденційно.
    Переваги для продавця: Розширення клієнтури, заощадження на інкасації, управління транзакціями онлайн.

Підключивши інтернет-еквайринг EasyPay власник інтернет-сайту надає користувачеві максимально можливий вибір оплати послуг. Користувач, в свою чергу, обирає те, що йому зручніше.

Сервіс сертифікований за міжнародним стандартом PCI DSS. Він підтверджує, що ми дотримуємося максимальних заходів безпеки при обробці, зберіганні та передачі інформації про картах, які використовуються для покупок в інтернеті. Ми використовуємо новітні технології захисту даних, а значить кожна операція абсолютно конфіденційна: дані приховані від третіх осіб.

Налаштуйте різні способи розрахунку за допомогою EasyPay – найбільш надійної платіжної системи України.

Дізнайтесь більше про тарифи і функціональні можливості сервісу або підключіть інтернет-еквайринг від EasyPay прямо зараз і почніть отримувати прибуток вже завтра.

Залишити коментар