Пошук

Конференція для партнерів EasyPay 2017

0
357

    26 квітня 2017 в НСК «Олімпійський» відбулася «Конференція для партнерів EasyPay». У заході взяли участь майже 100 партнерів компанії – власники великих мереж платіжних терміналів самообслуговування по всій Україні.

    Під час конференції ми разом з партнерами ділилися досягненнями минулого року і результатами спільної роботи, обмінювалися досвідом і пропозиціями щодо розвитку сервісу. Компанія презентувала план розвитку та бачення майбутнього платіжного бізнесу, а також реалізовані проекти щодо розвитку бізнесу, технологічних розробок і обслуговування партнерів. В рамках конференції було організовано експозицію зразків платіжних терміналів різного дизайну і функціоналу з встановленим ПО EasyPay останньої версії, а також проведено демонстрацію нової системи моніторингу термінальної мережі.

    Після офіційної частини в президентському залі НСК «Олімпійський», партнери та співробітники EasyPay зіграли товариський матч із зірковою командою ФК «Маестро» на головній футбольній арені України. Приємно, що неформальна частина зустрічі пройшла у веселій та дружній атмосфері.

    Висловлюємо подяку партнерам EasyPay за залученість в платіжний бізнес, професіоналізм, ініціативність та активну участь у розвитку компанії.
З урахуванням розвитку, наступну конференцію ми плануємо провести в широкому відкритому форматі – участь зможуть взяти, як діючі партнери в усіх напрямках співробітництва, так і потенційно зацікавлені в спільних проектах.

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Показать слайдшоу]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Залишити коментар