Пошук

EasyPay перший платіжний сервіс, який приймає оплати нового оператора «LycaMobile»

1
1401

Британська компанія «Lyca Group» оголосила про запуск мобільного оператора «LycaMobile» в Україні. У одного із головних міжнародних лідерів великі амбіції та плани щодо розвитку на українських теренах мобільних операторів. Компанія  працює більш ніж в 22 країнах, клієнтами є понад 15 млн осіб. Мета нового мобільного оператора в Україні — надати можливість телефонувати за кордон на вигідних умовах і не переплачувати зайві кошти.

Після отримання безвізового режиму, мільйони українців подорожують та відвідують країни ЄС з метою навчання або заробітку. Європа, її можливості та досвіт стали значно ближчими, а потреба у міжнародних дзвінках стрімко зросла. Саме тому, поява «LycaMobile» в Україні є актуальною для багатьох.

«LycaMobile» — найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв’язку (MVNO, mobile virtual network operator). Компанія використовує інфраструктури інших операторів, щоб надавати свої послуги на вигідних умовах. Завдяки міжнародній співпраці користуватися sim-картами «LycaMobile»  можна буде в будь-якій країні, де працює оператор за незмінними умовами обраного тарифу.

В Україні «LycaMobile» доступний на базі оператора «Трімоб» від «Укртелеком». При відсутності покриття «Трімоб», на території України, оператор працює через «Vodafone Україна».

На даний момент «LycaMobile» пропонує лише два види тарифів орієнтованих на спілкування та дзвінки за кордон, але з часом будуть запущені ще кілька вигідних тарифних планів.

Крім телеком-бізнесу, Lyca Group розвиває також такі напрямки, як банківський бізнес (LycaMoney, LycaRemit), туристичні послуги (LycaFly) і лотерейні сервіси (LycaLotto) (дочірня компанія «Укртелекому», інфраструктуру якого Lyca використовує в Україні).

Поява оператора зі світовим ім’ям сприяє розвитку ринку мобільного зв’язку України та наданню якісних послуг. Приємно, що в якості партнера для співпраці з «LycaMobile» представлений і EasyPay. Ми перший платіжний сервіс, який приймає оплати міжнародного оператора.

Оплачувати послуги «LycaMobile» можна на easypay.ua. Оператор доступний в розділі «Мобільний зв’язок і телефон». Для поповнення достатньо ввести номер телефону і вибрати варіант платежу від 25 до 500 грн.

Приєднуйся до світового лідера та розширюй межі свого спілкування з «LycaMobile» на easypay.ua.

Коментарі (1)

Аргон

Статья очень познавательная и актуальная, особенно для лиц, которым необходимо общаться с семьей или коллегами за рубежом. Главным плюсом нового виртуального оператора «LycaMobile» является возможность звонить в другие страны на выгодных условиях, пополняя счет на EasyPay, а минусами – наличие только двух тарифов и доступность на базе одного оператора.

14.02.2018 at 09:49
Відповісти
Залишити коментар