Пошук

Новий сервіс купівлі квитків спільно з Karabas

0
395

Друзі, наша команда дбає не лише про комфорт ваших платежів, але й про якісне дозвілля. EasyPay спільно з національним квитковим оператором Karabas, запускає зручний сервіс покупки квитків – afisha.easypay.ua. Тепер ви можете придбати квитки онлайн просто на нашому сайті. Як завжди швидко, зручно і всього у декілька кліків.

Квитки можна придбати на розважальні заходи: концерти, театральні та циркові вистави, тренінги і семінари, шоу, фестивалі, екскурсії, кіно, дитячі та спортивні події. В усіх містах України.

Для того щоб швидко знайти необхідний захід (наприклад, дізнатись, коли у вашому місті виступить улюблений виконавець), скористайтеся пошуком у верхній частині сторінки. Система проаналізує афішу і видасть список найближчих заходів за вашому запитом. Також ви можете відсортувати список заходів за фільтром міста, дати, типу події (концерти/виставки/кіно та ін.)

Афіша оновлюється щодня і максимально відображає актуальні події. Крім того, на кожну подію ви можете прочитати розгорнутий опис, рецензії та додаткову інформацію.

Як придбати квиток онлайн?

  1. Оберіть категорію/подію, яку бажаєте відвідати.
  2. Визначтесь з ціною та датою івенту
  3. Оберіть місце та оплатіть квиток

Сплачений квиток автоматично буде вислано на вказаний e-mail. Вам залишається лише оформити гарний настрій та приємно провести вечір. Придбати квиток та дізнатися, що цікавого відбувається в культурному житті країни, ви завжди можете на сторінці сервісу afisha.easypay.ua.

Приємного дозвілля!

Залишити коментар