Пошук

Онлайн страхування «Зелена карта» на EasyPay

0
399

Сервіс онлайн страхування EasyPay дозволяє швидко оформити страховий поліс необхідного типу онлайн та бути впевненим у безпеці власного здоров’я та майна.

«Зелена карта» — поліс обов’язкового страхування цивільної відповідальності для власників авто, які подорожують автомобілем закордон.  Це обов’язкове автострахування, що діє на території країн-учасниць міжнародної системи «Зелена карта!. Усього – 47 країн.

Для виїзду за кордон, наявність полісу «Зелена карта» є обов’язковою умовою. Виїзд без «Зеленої карти» автовласникам заборонено. 

Як оформити страхування «Зелена карта» онлайн?

За допомогою easypay.ua оформити автострахування «Зелена карта»  дуже просто. Для цього:

  1. Оберіть потрібний тип страхування, тип авто, географічну зону та період дії.
  2. Заповніть форму для розрахунку вартості продукту (тип автомобіля/місто реєстрації/стаж водіння та ін.)
  3. Порівняйте умови та ціни, оберіть той варіант, який вигідний саме вам.
  4. Введіть особисті дані для отримання договору.
  5. Підтвердіть оплату та отримайте готовий договір страхування на електронну пошту.

Враховуючи, що з 11 червня 2017 року, кількість українців, що перетинають кордон на авто збільшиться – варто заздалегідь попіклуватись про наявність полісу.

EasyPay дозволяє порівнювати ціни та умови різних страхових компаній. Завдяки чому, ви можете придбати найбільш вигідний варіант автострахування та ознайомитися з додатковими послугами. Не варто заощаджувати на здоров’ї та безпеці. Швидко та вигідно оформлюйте автострахування «Зелена карта» на easypay.ua.

Залишити коментар