Пошук

Послуга онлайн-страхування від EasyPay

0
420

Компанія «Український Онлайн Центр Фінансових Послуг» разом з «EasyPay» запускає сервіс онлайн-страхування. Ви можете придбати страховий поліс у режимі online, не виходячи з квартири, будинку або офісу. За допомогою сервісу ви можете порівнювати ціни і умови різних страхових компаній і обирати для себе найвигідніший варіант. Все це онлайн і у декілька кліків.

Які послуги доступні?

Туристичне страхування

Ви можете швидко оформити Туристичну страховку для виїжджаючих за кордон, а також оформити Страхування майна на час від’їзду.

Автострахування На страхування ОСАГО надається знижка до 30%

Зелена карта Страховка автомобіля для виїзду за кордон, для подорожуючих на авто за межі України.

Страхування майна

Оформлення Страхування майна та відповідальності перед третіми особами (на випадок стихії,  пошкоджень третіми особами та ін).

Для отримання страховки достатньо:

  1. Перейти в розділ Онлайн-страхування
  2. Обрати необхідний тип страховки (медична туристична страховка при виїзді за кордон, «зелена карта» для подорожуючих на автомобілі за кордоном, майно, ОСАГО)
  3. Розрахувати вартість страховки, обрати найбільш вигідний варіант.
  4. Заповнити дані для оформлення договору
  5. Здійснити оплату та й отримати поліс на e-mail, або на бланку встановленого зразка поштою (для договорів ОСАГО, Зелена карта).

Договір страхування надсилається на електронну пошту протягом декількох хвилин після оплати. Поліси, що оформляються на бланках суворого обліку (ОСАГО, Зелена карта) безкоштовно відправляються за вказаною адресою. Для підписання договору страхування на електронну адресу відправляється електронний підпис, який необхідно скопіювати і вставити у відповідні поля для підписання.

Порівнюйте, обирайте найкращі пропозиції та страхуйтесь онлайн разом з EasyPay.

Залишити коментар