Пошук

Як оплатити кредит в EasyPay

0
409

За допомогою EasyPay ви можете не виходячи з дому сплатити, як заставний, так і споживчий кредит будь-якого банку України. А також оплатити послуги платіжних сервісів та маркетів, що надають кошти в борг. Швидко, легко та безпечно.

Оплатити кредит просто. Для цього:

  1. Перейдіть в розділ Банки та страхування
  2. Оберіть необхідний банк/платіжний сервіс, за яким необхідно погасити кредит
  3. Введіть дані кредитного рахунку (номер кредитного договору, розрахунковий рахунок і інші дані в залежності від банку/платіжної установи)
  4. Введіть суму, дані карти/гаманця та підтвердіть платіж.

Квитанція з підтвердженням платежу буде відправлена ​​на вашу електронну адресу. При необхідності ви можете отримати оригінал квитанції поштою. Кошти будуть зараховані протягом трьох банківських днів. Також ви можете погасити карткові банківські кредити, просто перерахувавши кошти з картки на картку. При цьому для зареєстрованих карт комісія всього 0,5% + 2,5 грн. Що в 2 рази дешевше, ніж звичайний тариф.

Не варто турбуватись, якщо ви не знайшли необхідний банк/послугу на сайті. Не потрібно вирушати у відділення та відстоювати в чергах. У подібному випадку ви завжди можете перерахувати кошти за допомогою Платежу за реквізитами. Інструкція, як здійснити платіж за реквізитами тут. Зареєстровані користувачі сайту, можуть налаштувати Шаблон платежу та не вводити щоразу дані кредитного рахунку. А активувавши Регулярний платіж система буде сплачувати кредит автоматично у вказану дату.

Сплачуйте кредити будь-якого банку України онлайн, не виходячи з дому і всього за декілька хвилин.

Залишити коментар