Пошук

Як платити за газ без комісії

2
561

Осінь, окрім приємного оновлення природи, приносить з собою прохолоду та початок опалювального сезону. Відповідно й збільшення платежів за комунальні послуги, в тому числі і за газ. EasyPay розповість, як за допомогою картки EasyPay Forward і сайту 104.ua. заощаджувати кошти і оплачувати газ без комісії.

Портал 104.ua є надійним сайтом-партнером EasyPay і надає унікальну можливість для оплати послуг газу по всій Україні без комісії. Він дозволяє своїм зареєстрованим користувачам передавати показання лічильника і платити за газ онлайн з вашого Особистого кабінету. Ви також зможете переглядати поточну ціну на газ, історію оплат і показання лічильника.

Досить ввести особисті дані, показання лічильника та здійснити платіж карткою EasyPay Forward.

При оплаті карткою EasyPay Forward на сайті 104.ua комісія – 0%.

Якщо ви не користуєтеся послугами 104, ви можете оплачувати послуги газопостачання на сайті easypay.ua без комісії.

Для цього необхідно:

  1. Обрати розділ «Комунальні платежі» та розділ «Газ».
  2. Обрати необхідного постачальника послуг.
  3. Ввести номер особового рахунку, показання лічильника, суму.
  4. Оплатити послугу карткою EasyPay Forward.

Кошти на рахунок комунального підприємства будуть зараховані протягом трьох банківських днів. Квитанція про оплату автоматично надійде на вказаний e-mail. При необхідності можна замовити доставку квитанції поштою.

Картка EasyPay від банку Forward дозволяє оплачувати більше 2000 послуг на сайті easypay.ua без комісії, а також надає додаткові можливості у вигляді кредитного ліміту, консьєрж-сервісу і повернення коштів за покупки.

Для того щоб стати власником картки EasyPay Forward достатньо заповнити форму на сайті або зателефонувати за телефоном гарячої лінії 0 800 60 30 14.

Коментарі (2)

Костянтин

Доброго дня!
В терміналах EasyPay сплата за “більше 2000 послуг” теж без комісії?
Поповнення картки в терміналах EasyPay без комісії?
Якщо сплачую в терміналах EasyPay гроші вже повинні бути на картці EasyPay, чи можна, не маючи грошей на картці, внести безпосередньо до терміналу?
Чи можна, заради безпеці розрахунків в інтернеті, знизити кредитний ліміт до 0?
Дякую.

15.09.2017 at 16:10
Відповісти
    Customer Support EasyPay

    Доброго дня, Констянтин. Вибачте, будь ласка, за довгу відповідь. Поповнення картки EasyPay у терміналах EasyPay без комісії. При оплаті послуг у терміналах EasyPay комісія будет, оплата послуг на сайті easypay.ua без комісії. Так, ліміт для розрахунків в інтернеті Ви можете знизити до 0, необхідно звернутись до Служби підтримки банку Форвард.

    27.09.2017 at 11:08
    Відповісти
Залишити коментар