Пошук

Чи можна комунальні платежі оплачувати в іншому місті?

0
610

Все більше споживачів ЖКГ послуг переходять на оплату комунальних платежів через інтернет. Однією з головних переваг такого способу розрахунку є можливість здійснювати платіж з будь-якої точки країни за житло, яке розташоване в іншому місці. Тобто, якщо споживачеві, який знаходиться в одному місті, необхідно здійснити оплату за квартиру, яка розташована Києві, Харкові чи в будь-якому іншому місті, потрібно просто скористатися мережею інтернет. Знадобиться банківська карта і її унікальні дані. Тому не варто хвилюватися, якщо передбачається відрядження, відпустка або виїзд в інших справах у межах країни. Просто увійдіть в інтернет, виберіть необхідний ресурс, виконайте кілька кроків, і, таким чином, легко оплатіть комунальні послуги в іншому місті!

На сайті easypay.ua ця процедура займає кілька хвилин: потрібно тільки увійти в особистий кабінет, вибрати місто, в якому потрібно здійснити розрахунок, клікнути на послугу і ввести дані картки. Після перевірки правильності введених даних і підтвердження платежу система проведе розрахунок. Варто зауважити, що платіжна карта може бути будь-якою, але вона повинна бути видана українським банком. Таким швидким і зручним способом можна оплатити комунальні послуги, перебуваючи в іншому місті.

Перевагою даної послуги є не тільки можливість розрахунку з іншого місця розташування, а також:

  • оперативність: всього кілька хвилин часу – і оплата здійснена;
  • простота пошуку міста і потрібної послуги на сайті, адже інтерфейс програми дуже простий;
  • відсутність черг і комісії;
  • можливість отримати чек і квитанцію (навіть в оригіналі);
  • збереження інформації про всі розрахунки в графі «Історія платежів»;
  • можливість налаштування автоматичних регулярних платежів за шаблоном.

Якщо скористатися даною послугою і просто підключити картку до встановлених шаблонів, можна навіть не відвідувати сайт кожен місяць.

Вдалих і простих платежів з EasyPay!

Залишити коментар