Пошук

EasyPay посприяв відкриттю сучасної лабораторії для учнів ліцею ім. Івана Пулюя

0
1174
У львівському ліцей імені Івана Пулюя відкрили лабораторію покоління Альфа. 

Лабораторія покоління Альфа – це простір інновацій, де учні зможуть експериментувати, вивчати предмети за допомогою сучасних технологій та проводити випробування. 

EasyPay подарувала ліцею сертифікат на 350 000 грн, взявши безпосередню участь у відкритті лабораторії. Завдяки цим коштам у лабораторії було зроблено ремонт, облаштовано безпечну та зручну електроподачу для роботи у просторі. 

У лабораторії також присутні VR окуляри, 3D принтер нового покоління, три мультиборди, наукова валіза для проведення експериментів з фізики, хімії та інших предметів. Особливий подарунок ліцею зробив дизайнер Ілля Патієвич, який розробив дизайн простору. 

Лабораторія покоління Альфа – мультифункціональний простір, який учні та викладачі зможуть облаштовувати відповідно до потреби занять. Окрім цього у ліцеї Пулюя тривають роботи над облаштуванням арт-простору, відновлюють шкільний басейн. До речі, у ліцеї завжди раді ініціативам щодо покращення навчальних умов для учнів.

Раді бути причетними до створення крутої лабораторії, у якій цікаво навчатися учням ліцею та вкладати у розвиток та майбутнє нового покоління. З EasyPay завжди інноваційно 😉

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар