Пошук

EasyPay встановлює комісію 0% при оплаті електронним гаманцем

27
888

Увага! Приємні новини!
З 7.06 на сайті easypay.ua та у додатках EasyPay для iOS та Android при оплаті гаманцем, КОМІСІЯ 0% на більшість послуг. Забудь про комісії! Сплачуй більш ніж 2000 послуг, використовуючи електронний гаманець EasyPay.  Поповнення гаманця в терміналах – всього 5 грн! На сайті на суму менше 500 грн – комісія 5 грн, на суму більше 500 грн – без комісії.  

Електронний гаманець EasyPay (Електронні гроші НПС «ПРОСТІР», емітовані АБ «УКРГАЗБАНК») – універсальний платіжний інструмент, який дозволяє зберігати електронні гроші і проводити безготівкові операції в інтернеті. Eлектронний гаманець доступний усім зареєстрованим користувачам EasyPay. Щоб сплачувати 2000+ послуг без комісії, зареєструйся в системі EasyPay, додай гаманець та використовуй його для сплати послуг. Поповнювати гаманець можна через термінал або переказавши кошти з банківської картки на сайті або в додатках EasyPay. Поповнення гаманця, відтепер, також всього 5 грн.

Важливо: Комісія 0% не розповсюджується на фінансові послуги та поповнення мобільних рахунків. 
Фінансові послуги це:

  • перекази між картками (Visa, Mastercard)
  • поповнення рахунків та карток банків (Банк ВТБ, Ідея банк, Райффайзен Банк Аваль, МетаБанк, Банк ПУМБ, Таскомбанк, Банк Восток, Укрсиббанк, Универсал Банк, Альфа Банк)
  • адресні платежі за всіма видами послуг  

Зверни увагу, це не акція, а постійний тариф. Відтепер, завжди 0% при оплаті e-гаманцем та лише 5 грн за його поповнення. З EasyPay вигідно!

Коментарі (27)

Тарас

Доброго вечора,

Підкажіть, будь ласка, оплата ЄСВ та єдиного податку для ФОПа 3ї групи – це адресний платіж? Цікавлюся з метою реєстрації гаманця, щоб економити на комісії.

Дякую!

07.07.2019 at 17:41
Відповісти
    Служба підтримки EasyPay

    Добрий день, Тарасе!
    Оплата ЄСВ ТА ЄП здійснюється як переказ за реквізитами. Такий платіж Ви можете здійснити двома способами:
    1. Обрати послугу звичайного переказу за реквізитами https://easypay.ua/ua/catalog/budget/bank-transfer-budget , де всі реквізити необхідно вводити самостійно.
    2. Обрати відповідні послуги в розділі “Платежі до бюджету” https://easypay.ua/ua/catalog/budget , що спрошує оплату, так як частину реквізитів система заповнює самостійно.

    Для обох способів оплати комісія складає 2% (мінімум 5грн), що не залежить від обраного інструменту (карта/гаманець).

    08.07.2019 at 13:51
    Відповісти
Сергей

Какую максимальную сумму можно внести через терминал в кошелек и какая при этом будет комиссия?

05.10.2019 at 20:16
Відповісти
    Служба підтримки EasyPay

    Здравствуйте, Сергей!
    Максимальная сумма одного платежа – 4999грн. Максимальная комиссия – 15грн.

    07.10.2019 at 16:02
    Відповісти
Більше
Залишити коментар