Пошук

Поповнюйте транспортну картку Kyiv Smart Card без комiciї з EasyPay

0
872

 

EasyPay запустив для киян і гостей міста послугу безкоштовного поповнення транспортної картки Kyiv Smart Card.

З EasyPay сплачувати поїздки в громадському транспорті Києва не тiльки зручно, а й вигiдно. Кияни та гостi мiста мають можливiсть поповнювати Kyiv Smart Card будь-яким зручним способом:

  • Оплата банкiвською карткою на сайтi та в мобільному додатку EasyPay;
  • Оплата готівкою у будь-якому платіжному терміналі EasyPay. Cеред усiх термiнальних мереж поповнення Kyiv Smart Card без комiciї доступне тiльки у термiналах EasyPay.

Комісія не стягується в будь-якому випадку, оплачуються тільки поїздки.

 

Kyiv Smart Card – універсальна картка для оплати проїзду в метро і у всіх видах громадського транспорту мicта Києва. Безконтактна картка працює, як єдиний електронний квиток, що значно полегшує оплату послуг при пересуванні по місту, звільняє киян і гостей столиці від необхідності купувати одноразові проїзні талони та жетони, заощаджує час і гроші. Карткою KSC можна сплачувати проїзд у метро, ​​автобусах, трамваях, тролейбусах, міськiй електричцi та фунікулерi.

У Києві встановлено більше 2000 платіжних терміналів EasyPay. В Україні — більше 13 000. Термiнали EasyPay розташовані у найзручнiших місцях: у мережах супермаркетів, біля станцій метро, ​​в фойє бізнес-центрів, на зупинках громадського транспорту, магазинах “біля будинку”  і т.д.

В будь-якій точці Києва ви знайдете термінал, де легко поповнити KSC готівкою без комісії. 

Шукайте найближчий термінал на мапі.

В системi онлайн платежiв EasyPay зручно поповнювати E-квиток онлайн, маючи доступ до інтернету, банківську карту або цифровий гаманець. У авторизованих власників Kyiv Smart Card поповнення банкiвською карткою займає менше хвилини. Вони можуть створити шаблон або регулярний платіж для миттєвого розрахунку. Поповнити Kyiv Smart Card можливо і без реєстрації. Зареєстрованi користувачi мають можливicть обирати серед бiльшої кiлькостi варiантiв оплат. 

Тарифи Kyiv Smart Card

 

 

 

 

 

Cплачувати за проїзд з EasyPay легко та зручно будь-яким способом, як готiвкою, так i карткою!

Залишити коментар