Пошук

Новий показник в квитанціях за газ «Рекомендована сума до сплати»

2
3534

Відтепер у українців в квитанціях за газ з’явиться новий показник “Рекомендована сума до сплати”. Відповідно, при оплаті на сайті easypay.ua, у додатку або у терміналах EasyPay відображатиметься інформація про обсяг очікуваного споживання у поточному місяці.

 

Приміром, сплачуючи за газ у грудні, відображатиметься інформація про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні.


Прогнозування допомагає попередити появу заборгованості за природний газ. Сплативши за газ наперед, ви будете впевнені в відсутності заборгованості.

Будьте уважні: Оплата прогнозованої суми не є обов’язковою та доступна користувачам за бажанням.

 

Сума очікуваного споживання у поточному місяці індивідуальна для кожного користувача і залежить від об’єму споживання газу з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців. Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата.


Інформація також буде доступна у платіжних квитанціях та на сайті 104.ua

Опція доступна для сервісів оплати газу в таких містах: Київ, Львів, Вінниця, Суми, Харків, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернігів, Житомир, Хмельницький, Запоріжжя, Суми, Дніпро, Миколаїв, Чернівці, Луцьк, Рівне 

Коментарі (2)

виктор

понял

11.02.2021 at 15:08
Відповісти
Наталия

понятно!

27.08.2022 at 06:37
Відповісти
Залишити коментар