Пошук

Що таке муніципальна картка і навіщо вона потрібна?

0
915

Жителі Дніпра можуть сплачувати комунальні без квитанцій за допомогою спеціальної муніципальної картки. Розбираємо, що це за диво, як працює і в чому переваги використання?

Що таке муніципальна карта?

Муніципальна карта — пластикова карта, за допомогою якої жителі Дніпра можуть оплачувати комунальні послуги в банках, касах і платіжних системах без квитанцій. Карта має унікальний номер і містить перелік комунальних підприємств з номерами особових рахунків власника. Таким чином, щоб оплатити комунальні не потрібно носити з собою квитанції та запам’ятовувати розрахункові рахунки. Вся інформація зібрана воєдино в електронному вигляді.

Як це працює?

Для оплати достатньо повідомити касиру номер муніципальної картки або ввести номер в формі оплати комунальних на easypay.ua. Система обробить дані та проведе платіж.

Що зручно, квитанції по кожному виду послуг (вода, газ, світло і тд.) користувач отримує окремо, а історія оплат по карті зберігається за кілька років.

Переваги використання муніципальної картки:
– єдина картка для всіх платежів (вода, газ, тепло, електрика),
– історія оплат зберігається за останні кілька років,
– зручність та простота використання,
– інформативність (немає необхідності відвідувати ЖЕК, щоб уточнити стан рахунків),
– заощадження часу.

Як отримати муніципальну картку?

Щоб стати власником муніципальної картки необхідно звернутись до найближчого відділення Ощадбанку надавши розрахункові книжки або квитанції з вірними реквізитами комунальних підприємств. На основі зазначених рахунків касир видасть єдину розрахункову карту, на яку будуть внесені особисті дані власника та реквізити комунальних підприємств для оплати послуг.

Скільки це коштує?

Картка видається безкоштовно. Користування карткою також безкоштовне.

Сплачуйте комунальні з EasyPay у розділі «Комунальні платежі» за допомогою муніципальної карти (для жителів Дніпра).

Залишити коментар