Пошук

У Львові паркуються з EasyPay!

0
699

Сплачуйте паркування онлайн за допомогою смартфону або сайту easypay.ua. Наліпки EasyPay з QR-кодом для швидкої та зручної онлайн оплати розміщені на паркоматах міста. Скануйте QR-код та сплачуйте парковку безконтактно за лічені секунди.

Як сплатити за паркування за допомогою QR-коду?

1. Відскануйте QR-код з наліпки на паркоматі та сплатіть карткою онлайн на easypay.ua. QR-код перенаправить вас на у розділ Оплата послуг паркування на нашому сайті.
2. Введіть номер свого авто, зафіксуйте тривалість парковки в хвилинах та сплатіть зазначену суму.
3. Введіть дані банківської картки та підтвердіть платіж.

 

 

Або завантажте додаток EasyPay на свій смартфон відскануйте QR-код та сплатіть безпосредньо в додатку. Квитанція за оплату буде збережена та відправлена на ваш особистий e-mail. Сума оплати розраховується за офіційним тарифом ЛКП “Львівавтодор”.

Як сплатити у терміналі?

На наліпці розміщено також QR-код з мапою терміналів EasyPay. Відскануйте QR-код за допомогою камери смартфону та знайдіть найближчий або  зручний за місцезнаходженням до вас термінал.

У терміналі оберіть розділ Оплата послуг паркування, введіть адресу парковки, номер свого авто, зафіксуйте тривалість парковки в хвилинах та сплатіть зазначену суму готівкою. Сплачуйте за паркування швидко, зручно та безконтактно разом з EasyPay.


Завантажте додаток EasyPay для свого смартфону. 

Залишити коментар