Пошук

Як нараховується cashback?

0
563

Cashback сервіс корисна додаткова функція банківської карти, завдяки якій можна вигідно заощаджувати власні кошти. Розраховуючись карткою, власник карти з сashback-сервісом, отримує частину від витраченої суми назад на свій рахунок. Простіше кажучи, кешбек це повернення на карту частини витрачених грошей. Наприклад, з кожних витрачених 500 гривень, банк нараховує 25 назад на карту. Погодьтеся, це дуже приємно.

 

Принцип дії

Власник картки розраховується за покупку/послугу і як бонус отримує відсоток від витраченої суми. Відсоток по кешбеку в середньому становить від 0,2 до 5%. Нарахування бонусів відбувається в кінці поточного або початку наступного місяця одним платежем. Як правило, банки ставлять кешбек або на всі торгові операції, або на категорії розрахунків: заправки, супермаркети, одяг, розваги.

Звідки беруться кошти?

Джерела формування кешбеку:

– самостійно банком за рахунок інтерчейндж (внутрішня комісія платіжної системи), яка перерозподіляється між банками емітентами та еквайрами;

– партнерські угоди з магазинами

 

Яким чином повертаються гроші?

При кожній покупці, банк-еквайєр (банк, в терміналі якого відбувається оплата) відраховує комісію на користь банку-емітента (банк, якому належить картка платника). Комісія, яка нараховується на користь банку власника картки і є джерелом cashback-коштів.

Будьте уважні. Для того щоб отримувати повернення коштів з кожної покупки, дизнайтесь перелік умов вашого банку. При оплаті в магазинах, які не підключені до партнерської програми, частина суми за покупки повертатися не буде.

Банківська картка EasyPay Forward нараховує cashback у 0,6% з кожної покупки. Власники картки значно заощаджують власні кошти, адже вони не лише оплачують послуги на сайті easypay.ua без комісії, але й в кінці місяця отримують назад значну частину від витраченої суми.
Дізнайся більше про кешбек і додаткові можливості карти EasyPay Forward.

Залишити коментар