Пошук

Як оплатити газ онлайн

2
485

Оплата за газ – святий обов’язок українця, як і сплата комунальних взагалі. Раніше, для того щоб сплатити послуги газопостачання потрібно було ходити окремо в РЕС, збирати квитанції та відстоювати черги. І все це з самого ранку. Як добре, що часи змінилися. Оплата за газ онлайн стала простішою, адже в EasyPay ми створили окремий розділ «Газ», який дозволяє сплатити послуги газу миттєво не виходячи з дому.
У розділі доступна оплата таких сервісів, як Київгаз, Львівгаз, Івано-Франківськгаз, Житомиргаз, Волиньгаз, Харківгаз, Чернігівгаз, Херсонгаз, Черкасигаз та ін. На разі доступно 27 регіональних постачальників послуг й список постійно оновлюється.

До речі, ми зібрали топ 5 порад, як сплачувати за газ по лічильнику в Україні дешевше. На разі ділимось, як легко сплатити за послуги газопостачання за допомогою EasyPay. Для цього:

1. Обери розділ «Комунальні платежі» та розділ «Газ».
2. Обери необхідного постачальника послуг.
3. Введи номер особового рахунку та показання лічильника.
4. Введи необхідну суму та здійсни платіж.

Кошти на рахунок комунального підприємства будуть зараховані протягом трьох банківських днів. Квитанція про оплату автоматично надійде на вказаний e-mail. При бажанні ти можеш отримати квитанцію додому поштою. Що важливо, всі операції щодо комунальних та інших послуг зберігаються у Історії платежів Особистого кабінету EasyPay. Таким чином ти у онлайн режимі можеш перевіряти, коли була здійснена плата за газ та аналізувати звітність. А ще налаштовуй Шаблони платежів для того щоб не вводити щоразу довгі дані особистих рахунків.

Цінуй свій час та кошти. Оплата газу стає простішою разом з EasyPay.

gaz

Коментарі (2)

Ігор

хочу сплатити за газ київоблгаз

13.02.2019 at 08:58
Відповісти
    Служба підтримки EasyPay

    Добрий день, Ігоре!
    Послуга представлена в нашій системі – https://easypay.ua/catalog/utility/kyivska-obl/kyivoblgazzbut

    15.02.2019 at 10:47
    Відповісти
Залишити коментар