Пошук

5 найкращих МФО України за версією Finance.ua

0
402

Портал Finance.ua опублікував рейтинг 5 найкращих МФО України за підсумками І кварталу 2023 року. Ділимося з вами результатами 👇

МФО (мікрофінансова організація) – небанківська установа, яка здійснює фінансову діяльність у галузі мікрокредитування населення.

5) Качай гроші (підсумковий бал – 87,37 зі 100)

Компанія має зручний та інформативний сайт без зайвих вкладок і блоків. Клієнт може погасити кредит в особистому кабінеті, касах банків, за допомогою терміналів самообслуговування, інтернет-банкінгу та компаній-партнерів. «Качай гроші» пропонує новим клієнтам майже безкоштовну позику, а постійним – збільшення терміну та суми кредитування, а також – зниження  відсоткової ставки.

З недоліків, які помітив портал Finance.ua: суперечлива інформація про ставки й комісії за першим та наступним кредитами, немає мобільного застосунку, BankID можна використати лише для авторизації на сайті, а не автоматичного заповнення інформації про клієнта. Служба підтримки не працює цілодобово, а в довідковому блоці відсутня інформація про пролонгацію кредиту

Пролонгація – це продовження строку дії користування позикою.

4) Moneyveo (підсумковий бал – 87,87 зі 100)

Moneyveo має добре продуманий сайт та структуровану інформацію для довідки. Зі службою підтримки можна зв’язатися за телефоном, через онлайн-бот або месенджери. А отримання кредиту займає лічені хвилини: до 8 хв – для нового клієнта, менше ніж 2 хв – для постійного. У Moneyveo є програма лояльності, яка містить різні «рівні» вигідних пропозицій.

Недолік Moneyveo, на думку Finance.ua: служба підтримки працює не цілодобово, тому в нічний час відповіді на питання дає чат-бот.

3) Є-гроші (підсумковий бал – 89,26 зі 100)

Зручний сайт, на якому є відомості про компанію, розділ «Довідка», контакти тощо. «Є-гроші» часто оголошують акції та розіграші, завдяки яким, клієнти можуть виграти призи й заощадити на позиках. Заявки на кредит приймаються автоматично, що зменшує вплив «людського фактора» на результат. Компанія працює без додаткових комісій та прихованих платежів, за потреби подовжує термін кредитування тощо. Є зручний застосунок, реєстрація через BankID та клієнтська підтримка 24/7.

2) CreditPlus (підсумковий бал – 91,22 зі 100)

На сайті є зручний розділ з відповідями на поширенні питання та повна інформація про CreditPlus. На головній сторінці також є документи, які підтверджують легальність роботи компанії, зразок кредитного договору та інформація про процес отримання позики. Є інтеграція BankID, програма лояльності та декілька варіантів погашення кредиту.

У CreditPlus немає цілодобової служби підтримки, а також на сайті відсутня інформація про особливості кредитування під час воєнного стану.

1) CreditKasa (підсумковий бал – 91,76 зі 100)

Очолює рейтинг найкращих МФО України за версією Finance.ua – CreditKasa. Компанія має інформативний сайт, інтеграцію BankID, налагоджену систему служби підтримки (через месенджери, онлайн-чат та за телефоном) і швидко відповідає на запити клієнтів. Погасити кредит можна в особистому кабінеті на сайті, в касах банків, за допомогою терміналів самообслуговування, компаній-партнерів та інтернет-банкінгу.

Недоліки: суперечливі дані про суму першого та наступних кредитів, а також – на головній сторінці та в основному меню немає розділу про те, як погасити позику.

Нагадаємо, що швидко та зручно погасити кредит ви можете на сайті, в застосунку та найближчому терміналі EasyPay.

Слідкуйте за оновленнями наших сервісів та фінтех-новинами:

👉 у телеграм-каналі – https://t.me/easypayofficial

👉 та блозі EasyPay – https://blog.easypay.ua/category/novini/

Тетяна Тодосійчук
Всі статті автора
Редактор блогу
Всі статті автора
Залишити коментар