Пошук

Dinero – новий партнер в системі EasyPay

0
378

З 17 квітня до EasyPay підключився ще один партнер – фінансова компанія Dinero, яка  пропонує зручний сервіс з надання беззаставних короткострокових і довгострокових позик. Тепер завдяки електронній платіжній системі EasyPay, ви можете швидко і безпечно проводити оплату послуг Diner через Інтернет

Якщо ви є зареєстрованим користувачем системи електронних платежів EasyPay, ви можете оплачувати послуги Dinero одним з трьох запропонованих способів:

  • за допомогою банківської карти Visa / MasterCard / Простір;
  • через електронний гаманець;
  • використовуючи поточний банківський рахунок KredoDirect.

Як здійснити поповнення рахунок і оплатити послуги Dinero онлайн

Перейшовши в розділ «Банки і Страхування» і вибравши сервіс «Dinero», ви побачите декілька навігаційних кнопок, які пропонують вибрати вид позики (короткостроковий чи довгостроковий) і тип операції (продовження або погашення). Вибравши необхідний розділ поповнення Dinero, користувачеві залишиться перейти до виконання трьох останніх кроків:

  • вказати свій номер телефону або ІПН;
  • визначити суму, яку потрібно перерахувати;
  • вибрати спосіб, яким можна сплатити послугу Dinero (картка, гаманець або рахунок).

Побачити розмір комісії можна буде після того, як буде обраний спосіб оплати. Розмір комісійних зборів визначається сервісом і сумою платежу.

Всі грошові кошти, які ви перераховуєте через систему EasyPay, зараховуються на рахунок одержувача в період від 15 хвилин до 6 годин. Після кожної успішної операції на пошту приходить квитанція, яку можна використовувати для підтвердження оплати. У ній міститься вся необхідна інформація про платіж, досить просто роздрукувати документ на принтері.

Якщо ви хочете прив’язати банківську карточку до свого профілю, потрібно вибрати розділ «Платіжні картки» та внести її реквізити (номер, CVV код, термін дії). Для активації карти потрібно ввести шестизначний код з повідомлення SMS банкінгу EasyPay. Ви можете реєструвати відразу кілька карт і оплачувати послуги з тієї, на яку було останнє перерахування.

Поповнити рахунок можна картками міжнародних платіжних систем Visa, MasterCard, Cirrus, Maestro або заплатити через українську платіжну систему Простір (НСМЕП).

У чому переваги онлайн-оплати через EasyPay

Платіжний сервіс EasyPay використовує тільки реальні кошти, а не умовні або віртуальні грошові одиниці. Ви маєте бути впевнені в безпеці своїх оплат. Користувачі сервісу, які мають карти EasyPay отримують можливість проводити безкомісійні оплати, брати участь в програмах лояльності та отримувати додаткові бонусні знижки.

Якщо у вас виникли питання щодо використання сервісу, зарахування або помилкового перерахування коштів, ви завжди можете звернутися в службу підтримки EasyPay, яка працює 24/7.

Залишити коментар