Пошук

EasyPay розпочинає співпрацю з найбільшим маркетплейсом Prom.ua

0
549

Українська система прийому платежів EasyPay розпочинає співпрацю з маркетплейсом Prom.ua. Цей крок відкриє нові можливості для продавців різноманітних товарів та послуг.

В найближчий час на інтернет-майданчику з’явиться спосіб оплати за послуги маркетплейсу через термінали EasyPay. Цей інструмент дозволить продавцям розраховуватися за послуги Prom.ua в понад 12 000 терміналах EasyPay по всій Україні. Крім того, інтернет-підприємці можуть сплачувати рахунки Prom.uа на сайті easypay.ua в онлайні банківськими картками та іншими зручними платіжними інструментами.

Спільний проект покликаний максимально вигідно використовувати технічні переваги сучасної системи прийому платежів та популярність маркетплейсу, щоб в повному обсязі відповідати останнім тенденціям у сфері інтернет-торгівлі. Продавці можуть розраховувати на якісне обслуговування та високий рівень безпеки фінансових транзакцій.

Компанія EasyPay працює на ринку України з 2007 року. Щоденно послугами компанії користуються мільйони платників через 12 000 терміналів та онлайн-систему прийняття платежів.

Prom.ua – найбільший маркетплейс України, де продаються понад 117 мільйонів товарів від 200 тисяч підприємців з усієї країни. Щодня маркетплейс відвідують близько 1,5 мільйони користувачів.

 

Залишити коментар