Пошук

EasyPay та lifecell надсилатимуть нагадування про поповнення рахунку для своїх абонентів

0
1054

Без зв’язку точно не залишишся! З 2 лютого 2022 р. абоненти lifecell, які є клієнтами EasyPay, можуть отримувати нагадування про поповнення мобільного рахунку у додатку EasyPay. 


За день до списання коштів за твій тарифний пакет послуг у додатку EasyPay тобі надходитиме PUSH-нагадування про необхідність поповнити рахунок. 

У нагадуванні буде зазначено:

  • інформація про залишок коштів на твоєму мобільному рахунку
  • вартість підключеного пакету послуг
  • рекомендована сума для поповнення. 

Послуга доступна всім індивідуальним абонентам передплаченої та контрактної форми обслуговування lifecell.

 

Як отримувати нагадування в додатку EasyPay?


 

  1. Онови застосунок до останньої версії та перейди за PUSH-повідомленням від додатку: «Нам потрібно твоє OK! Дозволь EasyPay нагадувати про поповнення мобільного рахунку lifecell. Це дуже зручно!».
  2. Натисни «Підключити нагадування» та надай згоду на передачу інформації щодо тарифного плану, дати закінчення періоду дії пакету послуг, залишку коштів на мобільному рахунку, суми до сплати за пакет послуг.

  

Як поповнювати рахунок вчасно?
Ти зможеш поповнювати рахунок миттєво у вікні сповіщення натиснувши «Поповнити на __ грн» у нотифікаційному повідомленні.

Комісія за поповнення рахунку становить 2% (мінімальна сума комісії ― 2 грн).Щоб відмовитися від нотифікацій, достатньо зняти відмітку в полі «Нагадувати про поповнення мобільного рахунку» в налаштуваннях облікового запису в додатку EasyPay або на сайті https://easypay.ua.
Залишайся на зв’язку разом з EasyPay та lifecell 🙂

Залишити коментар