Пошук

Новий сайт EasyPay – твої нові можливості

0
407

Друзі,

Як ви вже помітили, ми повністю оновили сайт EasyPay.ua. Відтепер сплачувати послуги, переказувати кошти та поповнювати рахунки стало ще зручніше та швидше.

 

Серед основних переваг:

  1. Оновлений дизайн – це перше, що помічає користувач. Ми зробили його легким, сайт має багато вільного простору.
  2. Навігація – якщо ти постійний користувач EasyPay, то, напевно, звернув увагу, що навігація дещо змінилася. Ми оптимізували дерево сайту таким чином, щоб пошук послуги став інтуїтивно зрозумілим. Звісно, якщо ти вже звик до попередньої навігації, то подібні зміни можуть дещо спантеличити, але вже після декількох взаємодій із сайтом ми гарантуємо, що ти оціниш всі переваги такого вибору.
  3. Процес оплати – максимально простий, з можливістю вибору картки та її збереженням у своєму кабінеті. Всі оплати абсолютно безпечні і відповідають всім міжнародним протоколам безпеки від Visa та Mastercard. Додана можливість користуванням Masterpass: додавши картку до Masterpass-гаманця один раз, всі подальші оплати відбуваються в 1-клік. Це як безконтактна оплата карткою за допомогою PayPass, тільки онлайн.
  4. Особистий кабінет – реєстрація (авторизація) на сайті перед сплатою є великою перевагою. Ти отримуєш доступ до історії оплат, деякі сервіси мають знижену комісію, з кожною транзакцією накопичуєш бали, які також можна використовувати. Тож реєструйся (авторизуйся), щоб нічого не пропустити.
  5. Якщо у тебе є питання або зауваження до сайту – напиши це нашому EasyBot, якого знайдеш в правому нижньому кутку сайту. Він постійно збирає інформацію для поліпшення сервісу і надання своєчасної допомоги.

 

EasyPay сьогодні – це дійсно найкращий сервіс оплат в Україні. Інноваційний, легкий та зрозумілий. Окрім сайту, компанія має у своєму розпорядженні велику кількість (більш ніж 8500) терміналів по всій Україні, власну систему прийому платежів для розрахунків на сайтах, в тому числі українських інтернет-магазинах та маркетплейсах. Для більш зручного користування з мобільних пристроїв передбачені додатки на Android та iOS.

 

Ми постійно працюємо над поліпшенням своїх продуктів, додаємо нові можливості і залучаємо вас до оцінки і коментарів.

Попереду ще багато цікавого і багато нових ідей, а вже зовсім скоро ми анонсуємо додатковий функціонал над яким зараз працюємо. Тож реєструйся (авторизуйся), щоб нічого не пропустити!

 

Залишити коментар