Пошук

Підвищення цін близько … готуйся до 8Р!

0
606

15 травня ціни на всі категорії квитків конференції 8Р 2019 підвищаться. Ти ще можеш заощадити до 2000 грн на кожному!

Цього року 8Р пройде 13 липня і збере 1800+ учасників. Вони стануть свідками найпотужнішої битви за звання “Кращий спікер” конференції 8Р.

45+ спікерів-професіоналів готові робити найсоковитіші, корисні і практичні доповіді, палити найсекретніші фішки, щоб стати №1.

У жорстокому, але чесному бої зійдуться кращі представники рекордних 5 потоків:

  1. SEO для фахівців: Олег Саламаха (Serpstat), Володимир Лучанінов (Firelink.Media), Олексій Чекушин (just-magic.org), Сергій Краєв (SEOINC), Дмитро Сохач (AdmixGlobal);
  2. PPC для фахівців: Андрій Осіпов (Школа веб-аналітики), Костянтин Найчуков (eLama), Дмитро Тонкіх (ЛУН), Дмитро Тумайкін (OZON.travel);
  3. Арбітраж трафіку: Костянтин Карпалов (Fintech-експерт), Вадим Курило (Barium), Тарас Гуща (Seo.Ua);
  4. Інтернет-маркетинг для бізнесу: David Braun (Weblium), Іван Портной (Prom.ua), Олександр Жиляєв (Comfy.ua), Андрій Буренок (TripMyDream), Олексій Тараненко (Rozetka.ua), Олексій Вітченко (Founder групи IT компаній і венчурний інвестор);
  5. SMM & Digital: Євген Мокін (Median Ads), Юрій Гладкий (Grape), Оксана Лихожон (Soda)

Одними доповідями акули інтернет-маркетингу не обмежуються. Протягом всього дня учасники зможуть поспілкуватися з кожним спікером особисто. Для цього у них буде 5 залів, 2 шатра, 2 лаунж-зони, тераса і безліч міні-локацій для нетворкінгу.

Наприкінці відбудуться легендарні панельні дискусії. Головною зброєю, як учасників, так і спікерів, стануть найсекретніші і дієві фішки інтернет-маркетингу. Умови перемоги прості: хто спалив найбільше фішок, той і №1!

Не забувай про виставку стендів 8Р, де топові компанії будуть ділитися своїми лайфхаками. Збирай стікери на стендах, заповнюй квест-карту і вигравай супер-цінні призи під час закриття конференції! Нічого не виграв? Не засмучуйся, адже це та сама win-win situation. Ти вже напевно знайшов десятки корисних контактів, отримав класні знижки і купу ніштяків на стендах.

А після закриття на тебе чекає сама запальна Beach Afterparty ever! Відзначимо ювілей 8Р як годиться: з тамадою, конкурсами й тортом зі свічками.

Упевнений, що зможеш таке пропустити? Лови промокод на знижку 10% EasyPay_8P і пам’ятай: підвищення цін близько!

Залишити коментар