Пошук

Рейтинг банківських застосунків в Україні від Forbes

0
393

Forbes опублікував рейтинг банківських застосунків в Україні за результатами дослідження платіжної асоціації ЄМА. Дослідження провів Олександр Карпов, директор Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем ЄМА. Він оцінив 10 найбільших банків за кількістю платіжних карток за 20 опціями, які може отримати клієнт.

Досліджували застосунки Monobank, Sense Bank, «А-Банк», «ПриватБанк», «ПУМБ», «УКРГАЗБАНК», UKRSIBBANK, OTP Bank, «Райффайзен Банк» та «Ощадбанк». 1 характеристика з дослідження = 1 балу.

І ось результати:

  1. Monobank – 17 балів
  2. Sense Bank – 15 балів
  3. «А-Банк» – 14 балів
  4. «ПриватБанк» – 13 балів
  5. «ПУМБ» – 10 балів
  6. «УКРГАЗБАНК» – 7 балів
  7. UKRSIBBANK – 6 балів
  8. OTP Bank – 6 балів
  9. «Райффайзен Банк» – 5 балів
  10. «Ощадбанк» – 4 бали

Найбільш зручними та функціональними для клієнта застосунками, за результатами, є Monobank, Sense Bank, «А-Банк», а найменш – OTP Bank, «Райффайзен Банк» та «Ощадбанк».

Опції, які оцінювали в дослідженні:

Олександр Карпов оцінював українські банківські застосунки за критеріями зручності клієнтського досвіду.

Питання безпеки, під час війни, надзвичайно важливе, тим паче в банківській сфері. Тому застосунки оцінювалися за 6 безпековими позиціями.

Найбільш зручними та функціональними для клієнта застосунками, за результатами, є Monobank, Sense Bank, «А-Банк», а найменш – OTP Bank, «Райффайзен Банк» та «Ощадбанк»

А зручно оплачувати комунальні платежі, поповнювати мобільний рахунок, Інтернет, транспортну карту та багато іншого ви можете в застосунку EasyPay – http://bit.ly/3KMe1Pu

Тетяна Тодосійчук
Всі статті автора
Редактор блогу
Всі статті автора
Залишити коментар