Пошук

7 переваг зареєстрованих користувачів EasyPay

1
1106

Зареєстрованим користувачам доступно безліч переваг, функцій та приємних бонусів! Кешбек, оплати в один клік та унікальні функції вже чекають на тебе в Особистому кабінеті. Дізнайся більше просто зараз про переваги зареєстрованих користувачів EasyPay:

Віртуальна картка EasyPayнаша унікальна картка без фізичного носія, що доступна тільки зареєстрованим користувачам EasyPay. Картка дає можливість сплачувати без комісії  сервіси EasyPay і отримувати кешбек з можливістю виводу. А ще, щомісяця ми нараховуємо на картку кешбек до 5% за оплату популярних послуг та сервісів.

Зареєстрованим користувачам не доводиться шукати квитанції і банківську карту для введення реквізитів при кожній оплаті. Створи у Особистому кабінеті Шаблон платежу та об’єднуй платежі у Групу платежів, сплачуй за все одним натисканням.


Ми слідкуємо за тим, щоб ти вчасно сплачував послуги. Зареєструйся та налаштуй нагадування про оплату на e-mail, щоб вчасно вносити необхідні платежі та уникнути боргу. Сповіщення доступні, як у Особистому кабінеті на сайті так і у додатку EasyPay. Тримай руку на пульсі та сплачуйте платежі вчасно.

Також лише зареєстрованим користувачам доступна Історія платежів у Особистому кабінеті. Опція дозволяє відслідковувати усі платежі, перевіряти статус платежу та в разі потреби роздрукувати квитанцію. Знайти необхідний платіж можна за датою, способом оплати, сумою, категорією та іншими фільтрами.

 

EasyPay може самостійно оплачувати твої рахунки! Система автоматично сплачує необхідні послуги в зазначені терміни завдяки опції Регулярний платіж. Поповнення мобільного, відрахування податків до бюджету, оплата інтернету, кредиту, страхові внески та комунальні платежі – налаштуй будь-який платіж, як Регулярний, та забудь про платежі!

Зареєструйся у Особистому кабінеті EasyPay за номером телефону та поповнюй його Віртуальною картою без комісії!


А ще зареєстровані користувачі накопичують бонуси та сплачують послуги за допомогою картки програми лояльності Fishka. За оплату послуг, позначених спеціальним маркером, нараховуються бали, які можна використати на платежі в системі EasyPay або на покупки у магазинах-партнерах. Усе, що для цього потрібно, – картка лояльності Fishka, яку легко отримати зареєструвавшись в EasyPay.


Реєструйся у EasyPay, поринай у Особистий кабінет так користуйся усіма первагами сервісу!

Коментарі (1)

Демьян

Всё ясно, надеюсь что Я буду с Вами,и бу
дет всё ОК!

С уважением к Вам!

11.06.2021 at 11:47
Відповісти
Залишити коментар