Пошук

Новий функціонал Група платежів

0
844

 

Сплачуйте усі послуги в одному місці в один клік!

Об’єднуйте декілька платежів в один, щоб не платити окремо. Новий функціонал Група платежів EasyPay дозволяє оплачувати безліч послуг одним платежем. Просто і зручно!

Групи платежів – зручний інструмент, який доступний зареєстрованим користувачам EasyPay в Особистому кабінеті. Створіть свою групу, оберіть послуги, за якими ви найчастіше здійснюєте оплати (наприклад, платежі за комунальні послуги, інтернет, телефон та інші) та сплачуйте все одночасно. Збережену групу можна коригувати, видаляти або додавати нові платежі до списку. А в збережені платежі вводити актуальні дані лічильника. 

Як створити Групу платежів?

  1. У Особистому кабінеті оберіть меню “Група платежів”
  2. Створіть нову Групу
  3. Додайте до Групи необхідні послуги. Оберіть сервіси в пошуку за назвою, або скомпонуйте з платежів, які сплачували раніше.
  4. Збережіть Групу. Тепер ви можете оплачувати декілька послуг одним платежем.

Послуги групуються за категоріями (Інтернет, Комунальні, платежі в бюджет і ін.) Натиснувши на послугу можна внести актуальні дані для оплати.

Зареєстрованим користувачам також доступні Регулярні платежі та оплата послуг без комісії. Увійдіть в Особистий кабінет, щоб створити свою Групу платежів або зареєструйтеся зараз
.

Залишити коментар