Пошук

EasyPay змінюється на краще

4
605

Протягом шести років сайт easypay.ua допомагає швидко та комфортно здійснювати різноманітні платежі онлайн. Команда розробників щодня працює над покращенням сервісу, удосконалює функціональність нашого сайту. Ми працюємо не тільки над зміною дизайну, але і над арсеналом функцій, адаптивністю. Сайтом easypay.ua зручно користуватись, як з комп’ютера, так і з планшету/мобільного телефону. Ми робимо все для того, щоб ви могли з задоволенням здійснювати платежі. Наприклад, нещодавно ми оновили головну сторінку – тепер сплачувати популярні послуги стало ще зручніше завдяки спеціальному блоку.

У 2017 році ми не збираємося зупинятися – навпаки, впроваджуємо кардинальні зміни на краще.

 

Чого очікувати? Поліпшення функціоналу:

 

Ми оновимо особистий кабінет. Сплачувати послуги та стежити за своїми рахунками стане ще простіше.

Додамо швидкі платежі: тепер здійснювати операції можна буде в один клік.

Зробимо налаштування шаблонів платежів більш зручним. Зміни також торкнуться і регулярних платежів.

Розумний пошук по сайту за різними підкатегоріями: назвою послуги, тегу та ін.

 

Новий дизайн:

Ми стаємо простіше, легше, красивіше. Ніяких непотрібних блоків, тільки найважливіше для вас.

Крім того, представляємо оновлений логотип EasyPay. Легкий, стильний, лаконічний.

 

 

 

 

 

Сайт easypay.ua продовжить змінюватися. З кожним днем ​​ми будемо додавати нові функції і покращувати якість сервісу. Межі досконалості немає, але все ж ми до неї прагнемо. Розробляючи новий сайт, ми, в першу чергу, думаємо про ваш комфорт та зручність. Сміливо залишайте пропозиції та побажання в коментарях. Ми враховуємо думку кожного. Зовсім скоро ви будете приємно здивовані.

Коментарі (4)

Тарас

Хороші новини! Ще б здалося змінити систему нарахування балів по системі заохочення,бо в старій системі довго бали набиралися,але воно того вартувало. По новій системі простіше заплатити комісію,чим збирати бали,бо бали швидко згорають. Для прикладу,якщо в системі було здійснено більше 10-15 платежів за місяць нараховується -1бонусна оплата чи щось інше,тобто є стимулючий фактор)))

12.01.2017 at 23:36
Відповісти
    blog_admin

    Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Система нових балів вже підготовлена. Впровадження заплановано наступного місяця. Обов’язково повідомимо про це всіх наших користувачів.

    13.01.2017 at 11:24
    Відповісти
  • Pingback: Присоединяйтесь к переменам в EasyPay! | easypay.ua

  • Pingback: Долучайтесь до змін в EasyPay! | easypay.ua

  • Залишити коментар