Пошук

Об’єднуємо картку EasyPay та EasyWallet у єдину Віртуальну картку

0
669

 

Починаючи з 22 грудня ми об’єднуємо баланси картки EasyPay та EasyWallet у один сервіс під назвою Віртуальна картка EasyPay.

Віртуальна картка доступна, як у Особистому кабінеті на сайті, так і в додатках EasyPay та EasyWallet. Об’єднавши баланси у Віртуальну картку ми підтримуємо єдину екосистему продуктів EasyPay, адже баланс Віртуальної картки доступний для користування усіма сервісами EasyPay та EasyWallet.

Зареєстровані користувачі EasyPay вже знайомі зі зручним функціоналом Віртуальної картки.

Картка дає можливість сплачувати без комісії* більшість сервісів EasyPay і отримувати кешбек з можливістю виводу. Карткою зручно сплачувати послуги онлайн на сайті EasyPay, у додатках EasyPay та EasyWallet та здійснювати грошові перекази на рахунки будь-якого банку України.

Поповнювати Віртуальну картку зручно готівкою в терміналах EasyPay, переказом з іншої віртуальної картки EasyPay або карткою будь-якого банку на сайті та у додатках EasyPay та EasyWallet.

Картка не має фізичного носія (пластику) то ж її неможливо загубити, гроші можна вивести у будь-який момент, як і вигідний кешбек, який нараховується при оплаті послуг щомісяця.

Більше про Віртуальну картку EasyPay

*Картка надає можливість сплачувати без комісії більшість сервісів EasyPay, окрім фінансових сервісів та платежів за реквізитами за всіма видами послуг.

 

Залишити коментар