Пошук

«ПЛАСТ» приймає донейти через EasyPay

0
400

Влітку EasyPay, Львівська Містка рада та Національна скаутська організація України «ПЛАСТ» організували проект допомоги людям похилого віку в опановуванні оплати комунальних та інших послуг онлайн.

Тисячі людей похилого віку навчились сплачувати послуги використовуючи інтернет, та змогли залишатись вдома убезпечуючи своє здоров‘я під час карантину. Важливу роль у проекті відіграли учасники організації «ПЛАСТ», які допомагали пенсіонерам розібратись в оплаті послуг персонально, консультуючи по телефону та розповсюджуючи інструкції й продовжують допомагати й надалі.

«ПЛАСТ» – найбільша та найстарша молодіжна організація України. Мета Пласту — виховувати свідомих, відповідальних і повновартісних громадян нашої держави. Організація втілює різноманітні проекти у сфері освіти, екології, волонтерства та допомоги у 146 містах України. Більше про проекти на офіційному сайті «ПЛАСТ».

Відтепер, ви можете підтримати «ПЛАСТ» і за допомогою EasyPay у розділі #Благодійність. Вільна сума за власним бажжаням допоможе пластунам організовувати та втілювати в життя нові благодійні проекти, що покращують та освічують наших співгромадян. Також ви можете долучитись і до інших проектів у розділі «Благодійність» на сайті, у додатках та терміналах EasyPay. Об’єднавшись ми зможемо зробити більше добрих справ. 

Підтримай «ПЛАСТ»

Залишити коментар