Пошук

Скільки коштують комунальні платежі за однокімнатну квартиру

0
2198

Як вiдомо грошi полюбляють облiк, а комунальнi ми сплачуємо щомiсяця, тому вкрай важливо знати за що ми платимо та куди йдуть кошти. Наводимо актуальнi тарифи на кiнець 2019 року: 

* Вказанi тарифи є середньостатистичними за 2019 рік. Вартiсть комунальних послуг може змінюватись у кожному окремо взятому домогосподарствi в залежностi вiд рiзноманiтних чинникiв (регiон, наявнiсть лiчильникiв, пiльги, субсидii, тощо).

Провівши розрахунок згідно актуальних тарифiв, з’ясовуємо, що вартість комунальних платежів за однокімнатну квартиру (30 кв.м.), в якій проживає 1 людина, становить приблизно 1700 грн/місяць. У літній період ця цифра буде меншою через відсутність опалення, а також гарячої води у зв’язку з профілактикою. У загальну вартість включено:
– ціну за опалення,
– електроенергiю,
– гарячу, холодну воду і водовідведення,
– квартплату.

Оплатити комунальні послуги за одно-, дво-, трикімнатну квартиру і так далі можна легко на сайті EasyPay. Перед оплатою необхідно враховувати наявні пільги або оформити субсидію. На субсидію можна претендувати навіть якщо людина живе тимчасово в Києві (або в будь-якому іншому місті) і просто орендує житло. Для оформлення субсидії знадобляться: заява, декларація про доходи, договір про оренду квартири/будинку.

Лайфхак: Реєструйтесь на easypay.ua та сплачуйте послуги онлайн, у термiналах або мобiльних додатках без комiсії.

Залишити коментар