Пошук

Сплачуйте за газ YASNO без комісії!

0
473

 

З 2021 року, окрім електроенергії YASNO постачатиме і природний газ. Компанія продаватиме блакитне паливо, як юридичним особам так і населенню. Таким чином, YASNO створює комплексну систему енергетичних рішень. Оплата газу YASNO у Донецькій області вже доступна користувачам EasyPay без комісії

 

«Ми розуміємо, наскільки клієнтам зручно та вигідно мати єдиного постачальника, що одночасно забезпечує електроенергією, газом, а також допомагає економити завдяки енергоефективним рішенням та продуктам. Це сучасна європейська практика, яку YASNO буде реалізовувати в Україні у поєднанні з високим рівнем сервісу. До кожного клієнта ми використовуємо індивідуальний підхід», – сказав директор з розвитку бізнесу YASNO Олександр Онищенко. 

 

0% комісії розповсюджуються на оплату газу YASNO будь-яким способом: 

  • онлайн на сайті easypay.ua 
  • у терміналах EasyPay по всій Україні 
  • у мобільному додатку EasyPay 

 

Обирайте зручний спосіб оплати та заощаджуйте кошти. У Особистому кабінеті ви можете створити Шаблон платежу, щоб не вводити щоразу дані платіжки або налаштувати автоматичний Регулярний платіж. 

Нагадаємо, з 1 липня 2020 року українці  можуть вільно обирати постачальника газу з кращим сервісом, умовами оплати чи обслуговування. Невдовзі обрати YASNO своїм газовим постачальником зможуть також жителі Києва, Дніпропетровської області та інших регіонів.

Залишити коментар