Пошук

ТОП-6 найдорожчих банківських карт світу

0
877

Найбагатші люди планети володіють не лише ексклюзивними яхтами, будинками та автомобілями. Їм належать й ексклюзивні банківські картки з унікальним сервісом. Необмежений кредитний ліміт, щедрі бонуси, VIP-доступ до будь-яких місць на планеті та багато іншого.

Представляємо рейтинг 6-ти найдорожчих банківських карток світу.

1. J.P. Morgan Palladium Card
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Одна з найбільш ексклюзивних та вражаючих банківських карток світу. Bloomberg описував Palladium Card як «карту для 1% з 1%». Виготовлена з паладію та золота. Право мати подібну картку, заслуговують лише особи, що мають середній баланс рахунку в $100 млн. Картка позбавляє володаря комісій за міжнародні та прострочені платежі, а кредитний ліміт необмежений. Абонентська плата – $450 на рік.

 

2. Coutts World Silk Card

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щоб стати власником Coutts World Silk Card, варто мати на рахунку не менше мільйону американських доларів. Ці гроші повинні знаходитися на рахунках банку Coutts — особистого банку королеви Єлизавети II. Умови процентної ставки встановлюються індивідуально для кожного клієнта. Привілеї безмежні: доступ до VIP-магазинів, цілодобовий консьєрж-сервіс, приватні літаки та особливі умови від перевізників. Власників карт Coutts World Silk Card – лише 100 на весь світ.

 

3. Dubai First Royale Mastercard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Арабська розкіш. Карта з рамкою зі справжнього золота та вбудованим діамантом. Dubai First Royale Mastercard доступна найбагатшим громадянам Дубаю та видається тільки за запрошенням. Володарів такої картки – всього 200 і кожен має необмежений кредитний ліміт, VIP-обслуговування та особистого менеджера.

 

4. American Express Black Card Centurion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Випуск цієї карти вартує в $7500, а подальше обслуговування  $2500 в рік. Всі власники карти American Express Black Card Centurion повинні витрачати з її допомогою не менше $250 000 на рік.  Натомість вони отримують можливість доступу до спеціальних зали Centurion в американських аеропортах, найкращі номери у готелях-партнерах та консьєрж-сервіс.

 

5. Citigroup Black Chairman Card
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Картка закритого клубу. Доступна лише інвесторам та клієнтам приватного банку Citigroup. Обслуговування коштує $500 на рік, а кредитний ліміт досягає $300 000. Серед інших переваг: бонуси, доступи у VIP-зали та багато іншого.

 

6. Stratus Rewards Visa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stratus Rewards Visa картка преміального білого кольору. Оформлюється за запрошенням і коштує $1500 на рік. Привілеї: польоти приватними джетами, консультації у кращих стилістів, персональний консьєрж-сервіс, готелі, яхти та виконання будь-якої забаганки цілодобово. Одна з найбажаніших карток світу.

Неважливо, картою якого класу ти користуєшся: преміум-рівня або звичайною. Перекази з карти на карту за допомогою EasyPay вигідні всім. Переказуй кошти дешевше за тарифом всього 0,5% + 2,5 грн.

Тариф діє, як при переказі коштів між двома власними картами, зареєстрованими в системі EasyPay, так і при перерахуванні коштів на зареєстровані карти інших користувачів платіжного сервісу.

Реєструй банківську карту в Особистому кабінеті та користуйся всіма перевагами EasyPay.
 

Джерело: Carddates

 

Залишити коментар