Пошук

Туристичне страхування на EasyPay UA

0
373

EasyPay надає швидкий та зручний сервіс онлайн-страхування. Здоров’я, майно, автомобіль та відповідальність можна застрахувати онлайн за кілька хвилин.

Один з найпопулярніших видів страхування – туристичне. Для виїзду за кордон необхідно мати туристичну страховку, яка забезпечить вас на випадок хвороби, травм та непередбачених ситуацій під час подорожі.

Види туристичного страхування:

Страхування здоров’я для виїжджаючих за кордон. При виникненні проблем зі здоров’ям, страхова компанія покриває лікування.

Страхування майна на час від’їзду. Перебуваючи у відпустці, ви будете впевнені, в цілісності вашого будинку і майна. Застрахувати можна: майно (квартира, будинок, внутрішнє оздоблення), рухоме майно (автомобіль, транспортні засоби), громадянську відповідальність перед третіми особами.

Як швидко оформити туристичну страховку?

За допомогою easypay.ua купити і оформити туристичне страхування дуже просто. Для цього:

  1. Оберіть необхідний тип страхування
  2. Порівняйте умови та ціни, оберіть, той варіант, який вигідний саме вам.
  3. Введіть особисті дані для отримання договору.
  4. Підтвердіть оплату та отримайте готовий договір страхування на електронну пошту.

Важлива перевага:  EasyPay дозволяє порівнювати ціни та умови різних страхових компаній. Завдяки чому ви можете  придбати найбільш вигідний варіант туристичного страхування, а також ознайомитись з додатковими послугами.

А ще поліс можна оформити навіть зі смартфону прямо у аеропорту (ну забули ви придбати страховку, з ким не буває). Просто заповніть дані, і вже через 2 хвилини поліс на вашій електронній пошті.

Подорожуйте без турбот, а про страховку  дозвольте подбати EasyPay.

Залишити коментар