Пошук

Як оплатити за воду онлайн?

0
539

Вода – послуга, за яку потрібно платити завжди. Неважливо, зима за вікном або літо, платіжки за воду стабільно опиняються у наших поштових скриньках. Добре, що за допомогою easypay.ua комунальні легко оплачуються не виходячи з дому. Не потрібно відстоювати черги на літній спеці або в зимовому холоді. А за допомогою нового підрозділу «Вода» послуги водопостачання оплачуються онлайн в лічені хвилини.

У розділі доступна оплата таких сервісів, як Київводоканал, Херсонводоканал, Черкасиводоканал, Водоканал Дніпро, Маріупольводоканал, Водоканал Львів та ін. Список постійно оновлюється.

Як оплатити:

  1. Обери розділ «Комунальні платежі» та розділ «Вода»
  2. Обери необхідного постачальника послуг.
  3. Введи номер особового рахунку та показання лічильника.
  4. Введи необхідну суму і заверши платіж.

Квитанцію про оплату ти відразу ж отримаєш на вказаний e-mail. При бажанні можна замовити оригінал поштою. Кошти на рахунок постачальника послуг будуть зараховані протягом трьох банківських днів. Вся звітність і історія оплат доступна в Історії платежів Особистого кабінету EasyPay. А для того щоб не вводити кожен раз довгі дані особистих рахунків, рекомендуємо налаштувати Шаблони платежів, як це зробити читайте тут

Раніше ми публікували 5 порад, як заощадити при оплаті комунальних за воду.

Цінуй свій час та кошти. Сплачувати за воду простіше разом з EasyPay.

Залишити коментар