Пошук

Вперше в Україні! Баланс твоєї картки просто на EasyPay.ua

0
559

Володарі картки EasyPay неймовірні щасливчики! Адже окрім оплати усіх послуг БЕЗ КОМІСІЇ та постійних бонусів тепер для них доступний функціонал перегляду балансу на картці просто на сайті easypay.ua.

Відтепер немає необхідності щоразу заходити на сайт Forward Bank щоб перевірити залишок на рахунку. Актуальний баланс доступний в Особистому кабінеті EasyPay безпосередньо на доданій картці. Оплачуючи послуги, користувач може в реальному часі відстежувати стан власного рахунку

Це перше подібне рішення в Україні, яке стало можливим завдяки реалізації передачі даних по відкритому API між банком Forward та сервісом EasyPay. Користувач самостійно вирішує, бажає він бачити банківські дані у системі EasyPay або ні. При цьому дані картки, як і раніше, надійно захищені згідно міжнародних стандартів та протоколів безпеки (PCI DSS, VISA  та ін).

API – це програмний інтерфейс, завдяки якому, у даному випадку, Forward Bank та EasyPay створюють клієнтоорієнтований інтерфейс для зручності клієнтів та користувачів сервісу.

 

Як це працює?

Для того щоб перевірити баланс достатньо зайти у Особистий кабінет EasyPay та у розділі «Картки» додати і авторизувати картку EasyPay від Forward Bank (якщо ви цього ще не зробили) і клікнути на підказку “Показати баланс”. Після підтвердження за допомогою коду з СМС на картці з’явиться поточний баланс. Інформація доступна як з десктопу, так і у мобільному додатку.

 

Ми перші в Україні, хто створив подібне рішення, і впевнені, що користувачі оцінять зручність та заощадження власного часу. Далі – більше. EasyPay тримає руку на пульсі інновацій. Слідкуйте за новинами.

Залишити коментар