Пошук

Як оплатити електроенергію онлайн?

0
459

Гаряче літнє сонячне світло приємне й безкоштовне, а от за електроенергію вдома ми зобов’язані щомісяця сплачувати рахунки. Добре, що в сучасному світі є способи оплати, завдяки яким не доведеться стояти під спекою у чергах. У розділі «Електроенергія» на easypay.ua оплата електроенергії здійснюється не виходячи з дому.

У розділі доступна оплата за електроенергію онлайн таких сервісів, як Київенерго, Львівобленерго, Прикарпаттяобленерго, Рівнеобленерго, Закарпаттяобленерго, Житомиробленерго, ДТЕК Дніпрообленерго та ще 73 постачальників послуг. Перелік комунальних підприємств постійно поповнюється.

Здійснити оплату рахунків за електроенергію просто:

  1. Обери розділ «Комунальні платежі»та розділ «Електроенергія».
  2. Обери необхідного постачальника послуг.
  3. Введи номер особового рахунку та показання лічильника.
  4. Введи суму оплати та здійсни платіж.

Кошти на рахунок комунального підприємства будуть зараховані протягом трьох банківських днів. Квитанція про оплату автоматично надійде на вказаний e-mail. Оригінал квитанції можна замовити поштою.

Підказка: для того щоб щоразу не вводити дані особистих рахунків налаштовуй Шаблони платежів у Особистому кабінеті EasyPay.

Раніше ми розповідали, як легко сплачувати за воду та газ, а також ділились 7 порадами, як заощаджувати на сплаті електроенергії.

Сплачуй комунальні та заощаджуй власні кошти разом з EasyPay.

Залишити коментар