Пошук

Збережіть картку одержувача, щоб економити час на переказах!

0
398

Зустрічайте в EasyPay нову функцію! Тепер ви можете додати картку іншого користувача до своїх збережених і не вводити щоразу її номер для переказу коштів. Це маленьке, але корисне оновлення дозволяє економити ваш час та спрощує процес фінансової операції.

Наприклад, ви періодично надсилаєте гроші на одну й ту саму банківську картку й щоразу вам доводиться вводити та перевіряти її номер. А після збереження картки в системі EasyPay цього робити не доведеться, оскільки вона відображатиметься у запропонованих під час здійснення операції. Єдине, що залишиться вам — вибрати її зі списку та підтвердити переказ.

Функція доступна на сайті та в застосунку EasyPay.

Щоб швидше переказувати кошти, збережіть номер картки одержувача в сервісах EasyPay

Як зберегти картку одержувача?

  1. Авторизуйтесь в особистому кабінеті EasyPay;
  2. Здійсніть переказ;
  3. Підтвердьте збереження картки.

Якщо ви хочете зберегти чужу картку, щоб не вводити щоразу повторно реквізити на переказ - збережіть її в системі EasyPay.

Зверніть увагу!

У категорії «Картки» в особистому кабінеті є вкладки «Мої картки» та «Збережені картки».

Коли ви додаєте картку в «Мої картки», вам потрібно вказати всі платіжні реквізити (номер, CVV-код, термін дії) і підтвердити, що ви власник або власниця. Саме її ви використовуєте, як платіжний інструмент для здійснення операцій у сервісах EasyPay.

А з картки, яку додали в «Збережені картки», «підтягується» лише номер, який не потрібно буде щоразу вводити, щоб здійснити переказ. Жодного доступу до цього рахунку у вас не буде.

Здійснюйте фінансові операції без зайвого клопоту та користуйтеся перевагами EasyPay вже зараз! 

А за новинами зі світу фінансів та технологій слідкуйте у нашому Telegram-каналі 💛

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар