Пошук

8P – найспекотніша конференція з ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ

0
354

 

14 липня в Одесі пройде найспекотніша конференція з інтернет-маркетингу 8Р 2018.  Беріть одяг для купання, тому що буде гаряче! За традицією, конференція завершиться яскравою 8Р after-тусовкою.

В рамках 4 потоків (SEO для фахівців, Ecommerce, PPC для фахівців, Арбітраж трафіку) буде можливість почути доповіді та поспілкуватися з такими спікерами, як:

Cергей Кокшаров (devaka.ru), David Braun (Templatemonster), Олексій Рилко (IProspect), Андрій Барашенков (MOYO), Віктор Карпенко (SeoProfy), Дмитро Покотило (F.ua), Андрій Буренок (TripMyDream), Олександр Омелянович (AdPlexity), Тарас Гуща (Seo.Ua), Андрій Осипов (Школа веб-аналітики), Олег Піддубний (Digital Chief).

Купуючи 1 квиток, Ви відразу на 4-х конференціях!

Розуміючи важливість нетворкінгу на конференціях, 8Р підготували все для успішних комунікацій:

  • Відокремлену бізнес-зону для проведення переговорів з партнерами;
  • 8Pаrty-зону для любителів гучної тусовки з кальянами та коктейлями;
  • Чат в Telegram, де вже зараз обговорюються новинки зі світу digital і інтернет-маркетингу, а також організаційні питання. Тепер ти знаєш, куди звертатися за порадою в області SEO, арбітражу трафіку, PPC або Ecommerce;)

Скористайся чудовою можливістю приїхати на конференцію, відпочити і при цьому заощадити! Як саме? Все просто — встигніть купити квиток до 23 травня (до підвищення ціни) за спеціальним промокод на знижку easypayE

Організатор – агентство інтернет-маркетингу Netpeak і Octopus Events.

Залишити коментар