Пошук

Безкоштовне поповнення карток банку «Південний» у терміналах EasyPay

0
599

 

Клієнти акціонерного банку «Південний» тепер можуть без комісії поповнювати платіжні картки в терміналах EasyPay. Це стало можливим завдяки партнерству між фінтех-компанією та банком.

У десяти відділеннях банку з’являться термінали EasyPay. А незабаром у всіх терміналах мережі запрацює сервіс поповнення картки без комісії.

«Ми стали партнерами найбільшої в Україні мережі терміналів EasyPay, щоб нашим клієнтам було зручніше поповнювати свої платіжні картки. Один із терміналів мережі завжди можна знайти поруч із будинком або офісом та поповнити рахунок безкоштовно», – зазначила начальник управління розробки продуктів банку «Південний» Ольга Коломієць.

Мережа терміналів EasyPay працює цілодобово, налічує 14 тисяч точок поповнень рахунку та представлена ​​практично в кожному населеному пункті України.

За словами Антона Авраменка, директора департаменту Pay фінтех-компанії EasyPay, встановлення спеціальних брендованих терміналів EasyPay у відділеннях банку «Південний» – це цікавий досвід для компанії:

«Ми завжди готові запропонувати нашим партнерам нові маркетингові та технічні рішення завдань. Я впевнений, що термінали у відділеннях банку і розширення сервісу поповнення карток без комісії на всю Україну відповідають запитам клієнтів банку та зроблять їхнє фінансове життя простішим і комфортнішим».

Залишити коментар