Пошук

EasyPay серед переможців премії PaySpase Magazine Awards – 2019

0
335

EasyPay серед лідерів української fintech та e-commerce індустрії за результатами премії PaySpase Magazine Awards – 2019. Компанія отримала бронзові відзнаки одразу  у двох категоріях – «Кращий партнер інтернет-магазинів з приймання платежів» та «Кращий сервіс з переведення грошей з карти на карту».

 

За словами Олексія Авраменка, СЕО EasyPay, компанія не планує зупинятися та працює над розширенням функціоналу і впровадженням нових послуг: «Особливо приємною є відзнака у номінації «Кращий партнер інтернет-магазинів з приймання платежів» – ми активно розвиваємо b2b напрямок, пропонуючи свою допомогу найбільшим інтернет-магазинам та маркетплейсам України. Дуже приємно, що експерти фінтех ринку, інтернет-користувачі та редакція журналу PaySpace відзначили нашу роботу у цьому напрямку. Перемога стала можливою завдяки тому, що ми надаємо інтернет-магазинам можливість приймати від покупців оплату від клієнтів не лише платіжною картою, але й кошти, переказані за допомогою мобільних телефонів. Це новий спосіб інтернет-еквайрінга, який допомогає розвивати інтернет-шопінг в Україні».

 

Цього року у премії PSM Awards прийняли участь 256 компаній та експертів у 21 номінації. Мета рейтингу – визначити найкращих граців індустрії електронної комерції та фінансів в Україні.

 

Нагадуємо, що рейтинг PSM Awards засновано експертним онлайн-виданням PaySpace Magazine і його мета – визначити провідних гравців ринку електронної комерції і фінансів в Україні.

 

Залишити коментар