Пошук

EasyPay стала резидентом Дія.City: «Велика честь бути серед тих, хто прямо зараз будує майбутнє України»

0
488

Найбільша українська FinTech-група EasyPay приєдналася до «Дія.City» ― унікального правового та податкового простору для українських та міжнародних IT-компаній, які розвивають українську економіку.

Офіційний статус резидента отримала компанія ТОВ «ІЗІСОФТ», що належить до FinTech-групи EasyPay. До основних напрямків її діяльності належать розробка цифрових банків та карткових продуктів, налаштування цифрових оплат, обробка платіжних транзакцій тощо. 

З EasyPay співпрацюють найбільші оператори мобільного зв’язку (Київстар, Vodafone, Lifecell), лідери банківського сектору (Ощадбанк, ПУМБ, OTPbank тощо), ритейлу тощо. Серед найвідоміших кейсів EasyPay розробка технології Scan&Go для мобільного застосунку «Скануй Купуй» мережі магазинів АТБ, реалізація різноманітних способів оплати проїзду в системі «Київ.Цифровий» та розвиток безконтактної оплати проїзду в найбільших містах України (Львів, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Чернівці тощо). 

«Кожна компанія, яка приєднується до «Дія.City», робить важливий внесок у становлення та зростання IT-сектору та економіки України загалом. Адже на найближчі роки це найбільш перспективний та ефективний спосіб залучення інвестицій в країну, що дасть можливість підприємствам створювати нові робочі місця, покращувати життя українців за рахунок технологій. Велика честь бути серед резидентів «Дія.City» тих, хто прямо зараз будує майбутнє України», ― Олексій Авраменко, CEO EasyPay.

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар