Пошук

В Новий Рік з добрими справами. Користувачі EasyPay збирають кошти до фонду Tabletochki.

3
4604

Друзі, добрі справи робити легко, особливо під Новий рік. Доки ми з вами з радістю чекаємо на подарунки, є дітлахи які потребують найголовнішого подарунку – здоров’я.

Відтепер, на сайті easypay.ua кожен може допомогти дітям, які борються з онкохворобами, перерахувавши кошти у благодійний фонд «Таблеточки».

Благодійний фонд «Таблеточки» захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає необхідними медикаментами 17 онковідділенням по всій Україні. 2700 дітей отримали допомогу фонду на суму понад 145 млн гривень.

Як це працює?

Кожен може зробити свій вклад просто перерахувавши кошти на рахунок благодійного фонду. Достатньо натиснути на благодійне вікно, ввести суму та підтвердити платіж.

Кожна гривня – це наш внесок у здоров’я та щасливе майбутнє дітей. Зібрана сума відображається онлайн у благодійному вікні та постійно оновлюється. Ми будемо відкрито звітувати щодо зібраних сум та сподіваємось на вашу активну участь та допомогу. Благодійне вікно відтепер завжди закріплено на нашому сайті та приймає платежі 24/7. Нехай добрі справи об’єднають нас. Адже допомагати – це легко!

Коментарі (3)

Вячеслав

Добрый день. Транзакция отклонена а а деньги с счета сняло. Возможно ли получить деньги обратно. Помогите пожалуйста.

05.10.2019 at 10:03
Відповісти
    Служба підтримки EasyPay

    Здравствуйте, Вячеслав!
    Укажите, пожалуйста, номер транзакции, рассмотрим.

    07.10.2019 at 16:03
    Відповісти
Екатерина

Деньги

06.06.2021 at 03:27
Відповісти
Залишити коментар