Пошук

EasyPay запускає Е-квиток для оплати проїзду у Чернівцях!

12
4079

Безконтактна оплата проїзду відтепер і у Чернівцях! З 1 жовтня EasyPay в партнерстві з Чернівецьким тролейбусним управлінням запускає оплату електронним квитком на всі види комунального транспорту в місті Чернівці. Відтепер жителі міста мають можливість придбання квитків на тролейбуси та автобуси у мобільному застосунку EasyPay.

Звантажуйте застосунок EasyPay, якщо ви ще не з нами:

переходьте за посиланням 👉 https://easypay.onelink.me/wdLq/p2xywu92

Оплата е-квитом у Чернівцях  – ще один крок до більш зручної та сучасної оплати транспорту у містах України разом з EasyPay. 

Як придбати е-квиток у застосунку EasyPay?

  1. Відкрийте застосунок EasyPay та оберіть вкладку «Транспорт».Електронний квиток в Чернівцях: як купити 
  2. Виберіть місто Чернівці. Як купити електронний квиток в Чернівцях на тролейбус чи автобус
  3. Виберіть потрібний тип квитка із запропонованих: Стандартний, Студентський або Учнівський.EasyPay запустив Е-квиток в Чернівцях
  4. Оберіть кількість квитків або введіть потрібну кількість вручну (до 20).Як купити квиток на транспорт в Чернівцях через EasyPay
  5. Оберіть інструмент оплати (Віртуальна картка, Apple Pay/G Pay, банківська картка будь-якого банку України).Е-квиток для оплати проїзду в Чернівцях вже в застосунку EasyPay
  6. Натисніть «Сплатити» і придбаний квиток автоматично збережеться у застосунку у розділі «Придбані квитки». Квиток на транспорт в Чернівцях в застосунку EasyPay
  7. Валідуйте квиток під час поїздки в комунальному транспорті. Пам’ятайте, що він дійсний протягом 60 хвилин з моменту валідації.Як валідувати квиток на транспорт в застосунку EasyPay

Чому варто обрати Е-квиток в застосунку EasyPay

По-перше, це зручно! Ваш квиток завжди з вами в кишені, тому не обмежує ваше пересування містом.

Також ми додали багато корисного функціоналу. Електронний квиток містить дату та час придбання. Для підтвердження оплати проїзду просто покажіть контролеру валідований квиток у застосунку.

Зверніть увагу! Придбаний квиток валідується автоматично й дійсний протягом 60 хвилин з моменту покупки. З одним квитком можна здійснити лише одну поїздку на одному виді транспорту.

А для тих, хто користується готівкою, ми зробили доступним придбання квитків у терміналах самообслуговування EasyPay, які розташовані у найзручніших місцях міста Чернівці поруч з зупинками громадського транспорту. Так само виберіть на екрані термінала «Транспорт», вкажіть потрібну кількість квитків, внесіть готівку та роздрукуйте свій квиток. Він стає дійсний з моменту придбання. 

Долучайтесь до безконтактної покупки квитків та оцініть зручність оплати проїзду у Чернівцях разом з EasyPay. Звантажуйте застосунок у App Store, Google Play або AppGallery та робіть своє життя ізі!

Нагадаємо, що сьогодні безконтактна оплата проїзду з EasyPay також доступна в громадському транспорті Львова, Івано-Франківська, Запоріжжя.

Слідкуйте за новинами EasyPay у нашому Telegram-каналі 👇

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора

Коментарі (12)

Петро

Добрий день
Через проблеми у Чернівцях з валідаторами, які або не знімають одразу, або знімають потім по кілька раз, вирішив скористатися вашим додатком, але спершу хотів би задати кілька питань.
1. Автоматична валідація далі діє в Чернівцях?
2. Якщо авто-, чи ручна валідація відбулася, наприклад, за півгодини до поїздки, то чи не буде це підставою для контролера виписати штраф? Мовляв, за ці півгодини я здійснив 10 поїздок.
3. Чи можна скористатися вашим додатком для поїздки в метро міста Києва і як це зробити?
Дякую

19.09.2023 at 04:46
Відповісти
    Служба Підтримки

    Вітаємо!
    Після придбання квитку для м. Чернівці, він автоматично валідується та діє одну годину. При необхідності, Ви показуєте його контролеру або водію. Контролер сканує QR код і перевіряє чи валідний він, а Ви здійснюєте проїзд, як зазвичай.
    Квиток діє на одну поїздку та після валідації він позначається, як використаний.
    Придбати квиток для поїздки в метро Києва Ви можете за посиланням: https://easypay.ua/ua/catalog/bustickets/cabinet-number-quality/kyivsmartcard-qr
    З повагою, команда EasyPay.

    19.09.2023 at 15:54
    Відповісти
Більше
Залишити коментар