Пошук

Fishka в EasyPay: все про програму лояльності та її переваги

0
530

Fishka — найбільша коаліційна програма, яка працює на ринку України вже понад 13 років. Більш ніж 8 мільйонів українців користуються картками Fishka у понад 2 000 торгових точках та інтернет-магазинах партнерів програми.

Компанія EasyPay — єдина мережа терміналів, в якій діє програма лояльності Fishka. Ми співпрацюємо з 2018 року. Програма лояльності діє у всій мережі терміналів в Україні, на сайті та в застосунку EasyPay. За оплату комунальних платежів, поповнення мобільного, Інтернету, телебачення тощо в наших сервісах нараховується Fishback.

Ми хочемо детальніше розповісти про програму лояльності та її переваги. Якщо ви ще не знаєте, що таке Fishka або не користуєтеся давно зареєстрованою картою — ця інформація для вас!

Як зʼявилася Fishka?

У 2009 році Fishka створювалася як програма лояльності АЗК «ОККО», але вже у 2011 році до неї почали приєднуватися й інші партнери.

Тепер Fishka має понад 8 мільйонів клієнтів, а програма лояльності налічує 25 основних партнерів і 114 інтернет-магазинів сервісу Fishka Online. Серед них: платіжна система EasyPay, мережа АЗК «ОККО», диджитал-оператор lifecell, мережа магазинів електроніки «Алло», «Райффайзен Банк», мережі «Аптека Доброго Дня» та «1 Соціальна Аптека», страхова компанія UNIVERSALNA, Uber, BlaBlaCar та інші.

Компанія EasyPay – єдиний термінальний партнер Fishka.

Що таке Fishback?

Fishback — певний відсоток від ваших покупок, який переводиться у бали й зберігається на рахунку Fishka. Ці бали ви можете використати на додаткові знижки в магазинах партнерів, оплату послуг, винагороди з каталогу або ж на благодійні проєкти. Кожен з партнерів програми лояльності пропонує різні відсотки Fishback на свої товари та послуги, ознайомитися з ними ви можете на сайті myfishka.com.

Який відсоток нарахувань з платежів в EasyPay?

На сайті та в застосунку EasyPay:

  • 0,5% — онлайн-магазини;
  • Від 0,5% до 1% — телефонія, телебачення;
  • 1% — транспортні квитки, ломбарди та кредитні організації;
  • 0,5% — кредити (банки), страхування, ВНЗ;
  • 1% — хостинг, благодійність;
  • Від 0,5% до 1% — мобільний зв’язок, комунальні платежі, інтернет і ТБ;
  • 0,5% — таксі.

В терміналах EasyPay — підвищений Fishback 1% за всі категорії з позначкою «F».

Особливості та переваги Fishka

Програма лояльності Fishka має свої переваги та пропонує учасникам вигідні пропозиції:

Партнери

Ваші щоденні покупки стануть більш вигідними, завдяки великому переліку партнерів у різних категоріях. Аби щоразу отримувати Fishback за покупку, не забувайте сканувати картку Fishka в офлайн-мережах партнерів програми, або ж здійснюйте покупки в улюблених інтернет-магазинах через сервіс Fishka Online.

 Завдяки великому переліку партнерів у різних категоріях, ваші щоденні покупки стануть більш вигідними.

Fishka завжди під рукою

Завантажуйте мобільний застосунок Fishka й картка завжди буде у вас під рукою. Також там ви знайдете акції, промокоди на знижки та персональні пропозиції від партнерів програми, історію транзакцій з карткою Fishka та аналітику витрат, каталог винагород та інше.

Додайте картку Fishka в особистому кабінеті EasyPay, здійснюйте платежі та щоразу отримуйте ваш Fishback.

Благодійність

Програма лояльності вже понад 6 років займається благодійністю й долучає до цього своїх клієнтів. Адже накопичені бали Fishka можна донатити на активні проєкти.

Понад 200 000 учасників програми вже переказали більш як 37 млн грн балами й допомогли реалізувати 38 проєктів. Зараз платформа “Fishka Благодійність” активно збирає кошти для ЗСУ та інших соціально важливих потреб.

Персональні пропозиції та знижки від партнерів програми лояльності

Учасники програми лояльності Fishka отримують додаткові переваги та знижки від компаній-партнерів й інтернет-магазинів. Це дозволяє економити на покупках, вигідно закуповуватися й отримувати додаткові переваги від звичайного шопінгу.

Реєструйте картку Fishka на сайті EasyPay, в застосунку або терміналі та накопичуйте Fishback, користуючись зручними сервісами EasyPay.

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар