Пошук

«ФІШКОГРАЙ»: лікуйте тіло, душу й пам’ять разом з Fishka!

0
301

Програма лояльності Fishka запустила масштабний благодійний проєкт «ФІШКОГРАЙ»! Його мета — зібрати 30 млн грн на протезування військових і цивільних у реабілітаційному центрі «Незламні» (Unbroken). 

Суть проєкту надзвичайно проста: користувачі через застосунок Fishka слухають музику легендарного композитора та автора пісні «Червона рута» Володимира Івасюка, відгадують композицію і за це генерують донати, які  Fishka та Mastercard разом перекажуть на протезування незламних українців. Послухати твори можна на будь-якому з 10 українських музичних інструментів серед яких дуда, кобза, сопілка, ріжок, бандура й інші.

Доєднуйтесь до благодійного проєкту від Fishka - Фішкограй! Це ініціатива, яка дозволяє ближче познайомитися з творчістю Володимира Івасюка та підтримати центр протезування "Незламні". Розповідаємо детальніше про проєкт.

Як долучитися до благодійного проєкту «ФІШКОГРАЙ»? 

  • Здійснюйте платежі на сайті, в застосунку та терміналах EasyPay з карткою Fishka (послуги, за які нараховуються спроби прослуховування пісень, позначені літерою F), а також робіть покупки в інших партнерів програми лояльності.
  • Заходьте в застосунок Fishka.
  • Вибирайте один з українських народних інструментів, колихайте телефон й уважно прислухайтесь до музичних творів Володимира Івасюка.
  • Від того, чи впізнаєте ви мелодію, залежить розмір донату. Якщо після прослуховування, ви вгадаєте назву пісні — випадковим чином згенерується донат на протезування: 3, 5, 10, 20, 50, 100, 200, 300, 500 або 1 000 грн. Якщо вибраний вами варіант буде неправильним — донат становитиме 1 грн.

Чим більше платежів з Fishka ви зробите, тим більше спроб колихати у вас буде, тим більше донатів перекажуть на протезування!

Також ви можете підтримати проєкт самостійно, списавши бали Fishka або поповнивши банку.

«Ці мелодії мене пронизують до мурах, а особливо потужне звучання колісної ліри, що надає впевненості у Перемозі та Незламності нашої Нації. Щоб це відчути, потрібно спробувати», — розповідає Ольга Семчук, СЕО Fishka.

Отож, долучайтесь до проєкту! Здійснюйте платежі на сайті, в застосунку та терміналах EasyPay з карткою Fishka, отримуйте спроби й насолоджуйтесь творчістю Володимира Івасюка, а заразом і допомагайте тим, хто цього потребує.

Лікуймо тіло, душу й пам’ять з проєктом «ФІШКОГРАЙ» разом!

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар