Пошук

Генератор для лікарні у Львівській області

0
230

Компанія EasyPay разом з друзями та партнерами, міжнародним благодійним фондом «Центр Соціальних проектів майбутнього» закупили та передали генератор, вартістю 24 500 грн, Меденицькій лікарні у Львівській області.

Заклад надає допомогу жителям Меденицької громади, військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам. Також на його базі розміщені «Пункти незламності». Відокремлений структурний підрозділ Дрогобицької районної лікарні №3 с. Грушів розташований у сільській місцевості та надає стаціонарну терапевтичну та паліативну допомогу.

Навантаження на лікарню та потік пацієнтів значно збільшилися, так само як і кількість аварійних та планових відключень. А від електропостачання залежить робота медичного та холодильного обладнання закладу, кухні та котельні. Тому така допомога й досі актуальна.

Компанія EasyPay разом з міжнародним благодійним фондом «Центр Соціальних проектів майбутнього» закупили та передали генератор, вартістю 24 500 грн

Програма «Центр надання допомоги під час війни», в рамках якої «Центр Соціальних проектів майбутнього» надав допомогу, функціонує з лютого 2022 року. Фонд надає медичне та інше обладнання для лікарень, а також підтримує мирних людей та військовослужбовців.

Долучайтеся до підтримки і ви! Зараз проходить надзвичайно важливий збір на квадрокоптери для ЗСУhttps://bit.ly/3HsHMTc.

Зробіть внесок в найближчому терміналі EasyPay, на сайті або застосунку та підтримуйте наших війскових!

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар