Пошук

Кредит✔️на карту онлайн через BankID 24/7

0
355

Редакція EasyPay продовжує розглядати пропозиції від різних МФО, які видають кредити онлайн на картку за лічені хвилини. Тому сьогодні ми розкажемо про умови кредитування мікрофінансових організацій MyCredit, CreditPlus, CreditKasa, Moneyveo та Credit7, суму їх першого кредиту, наявність додаткових знижок, а також розглянемо особливості верифікації через BankID та його переваги.

Зазначимо, що на сайті easypay.ua ви можете ознайомитися з пропозиціями від 25 різних мікрофінансових компаній, а також пролонгувати мікропозику та погасити її (у сервісах з позначкою 0% внесення платежів відбувається без комісії). Отож, перейдімо до умов кредитування та особливостей «Банк Айді»!

Назва МФО Подовження (пролонгація) кредиту Наявність додаткових бонусів Максимальна сума кредиту
1. MyCredit ✔️ Програма лояльності, кешбек «Приведи друга», акції, промокоди 18 000 грн
2. CreditPlus ✔️ Програма лояльності, промокоди, акції 25 000 грн
3. CreditKasa ✔️ Знижена процентна ставка 50 000 грн
4. Moneyveo ✔️ Програма лояльності, «приведи друга», VIP Club Moneyveo 29 999 грн
5. Credit7 ✔️ Програма лояльності, промокоди, акції 30 000 грн

*Дані взяті з офіційних сайтів компаній (листопад, 2023)

Кредит на карту онлайн через BankID 24/7

Потрібен кредит на картку онлайн? Розповідаємо, де його можна взяти швидко й за найнижчими процентами. А також пояснюємо, що таке BankID від НБУ

Компанії, які ми сьогодні розглянемо, видають мікрокредит цілодобово й лише на карту. Зазвичай вони роблять це без відмови, тому скористатися послугами може будь-яка людина віком від 18 років, незалежно від  місця роботи та статусу. Документи, які найчастіше потрібні для оформлення кредиту в МФО ― паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

Наша редакція переглянула умови кредитування компаній станом на листопад 2023 року та розповіла про ці ключові показники нижче 👇

MyCredit

MyCredit видає новим клієнтам перший кредит сумою від 100 до 12 000 грн і строком кредитування від 2 до 30 днів. Процентна ставка становить 0,01%, якщо ви берете мікропозику на термін до 15 днів, і 1%, якщо термін позики від 16 до 30 днів. Максимальна сума наступних кредитів може сягати 18 000 грн, а ставка дорівнює 2,5%. Найбільший строк, на який ви можете взяти мікропозику в MyCredit («МайКредіт») ― 70 днів.

Також є можливість пролонгувати кредит на будь-який термін, який не перевищуватиме початковий строк кредитування. Якщо вам раптом відмовили в видачі кредиту (а таке буває дуже рідко), то повторно надіслати запит можна лише через 7 днів. Хоча в інших подібних компаніях, подати ще одну заявку можна одразу після попередньої відмови. Серед найпопулярніших причин відмови в мікрокредитуванні є некоректно введені в заяві дані або неправильні відомості про платіжну картку. Середній час розгляду заявки ― 5-10 хв. Є можливість авторизуватися в MyCredit через BankID.

*Дані взяті з офіційного сайту MyCredit (листопад, 2023)

Детальніше про умови кредитування в MyCredit ви також можете дізнатися, натиснувши на кнопку нижче

CreditPlus

Взяти кредит у CreditPlus можна на суму від 500 до 25 000 грн (максимальна сума позики для нових клієнтів ― 15 000 грн). Процентна ставка становить 1,99% на день, однак вона може бути знижена до 0,01% на період від 3 до 30 днів згідно з умовами договору для нових клієнтів, і до 0,019% на день, якщо клієнт є учасником програми лояльності. Термін першого кредитування коливається в межах від 3 до 30 днів.

Також зазначимо, що оформити мікрозайм у CreditPlus можуть позичальники віком 18-65 років (перший кредит) та 18-70 років (повторний кредит). Можливість верифікуватися через «Банк ID» також є.

*Дані взяті з офіційного сайту CreditPlus (листопад, 2023)

Детальніше про умови кредитування в CreditPlus ви також можете дізнатися, натиснувши на кнопку нижче

CreditKasa

Перший мікрозайм в CreditKasa можна оформити на суму від 5 000 до 50 000 грн зі стандартною процентною ставкою 1,5% (є можливість отримати знижену процентну ставку, яка становить 1,2%). Комісія за видачу кредиту становить 15% від суми, а максимальний строк кредитування ― 300 діб. Перше оформлення позики займає близько 10 хв, а наступні ― до 5 хв.

Оформити кредит в «КредітКаса» можуть усі громадяни України віком 18-75 років. У мікрофінансовій організації CreditKasa ви також можете авторизуватися через BankID.

*Дані взяті з офіційного сайту CreditKasa НА ВСЕ (листопад, 2023)

Детальніше про умови кредитування в CreditKasa ви також можете дізнатися, натиснувши на кнопку нижче

Moneyveo

У Moneyveo клієнт може оформити два варіанти позики: Smart та Trend. Взяти кредит Smart можна на суму від 500 до 27 000 грн та зі строком кредитування від 1 до 25 днів (для постійних клієнтів термін збільшується до 65 днів).

Сума мікрокредиту Trend в МФО Moneyveo коливається в межах від 1 000 до 29 999 грн, а термін дії договору становить від 2 до 6 місяців. Зверніть увагу, що в рамках кредитного продукту є обов’язкова разова комісія за оформлення кредиту. Вона залежить від строку кредитування та становить 5% від чистої суми кредиту за кожен місяць. Наприклад, якщо ви оформлюєте мікрокредит на 3 місяці, одноразова комісія становитиме 15% від суми, яку ви отримаєте на картку.

У «Манівео» є програма лояльності, яка дозволяє отримувати знижку на процентну ставку, а також програма «Приведи друга» та VIP Club Moneyveo, де клієнти отримують ексклюзивні пропозиції та послуги. Авторизація в Moneyveo через Банк ID ― доступна.

*Дані взяті з офіційного сайту Moneyveo (листопад, 2023)

Детальніше про умови кредитування в Moneyveo ви також можете дізнатися, натиснувши на кнопку нижче

Credit7

Взяти мікрозайм в Credit7 можна на суму від 500 до 30 000 грн. Однак, зверніть увагу, що максимальна сума першого кредиту в МФО ― 15 000 грн. Строк договору — від 5 до 365 днів (період сплати процентів за користування кредитом ― від 5 до 30 днів). Процентна ставка і першого, і повторного кредиту ― 2%, проте вона може бути знижена до 0,01% та 0,02% на день за перший період відповідно за умови виконання умов та програми лояльності компанії.

Оформлення першого кредиту займатиме 3-10 хв, а наступних ― близько 2 хв. Ви в будь-який момент можете авторизуватися в Credit7 («Кредіт7») через Банк Айді.

Credit7 видає кредити споживачам віком 18-65 років. Як і більшість інших МФО, компанія видає лише одну мікропозику за раз. Тому, якщо ви хочете взяти нову позику, вам необхідно «закрити» поточну.

*Дані взяті з офіційного сайту Credit7 (листопад, 2023)

Детальніше про умови кредитування в Credit7 ви також можете дізнатися, натиснувши на кнопку нижче

Що таке BankID, які банки підтримують, як працює? 

Розповідаємо, що таке BankID, які його головні переваги та чому клієнтам варто верифікуватися через цей сервіс від НБУ

А тепер розгляньмо детальніше, що таке BankID, які його переваги та як авторизуватися на сайті через «Банк Айді».

BankID ― це електронний сервіс верифікації, що дозволяє банкам і фінансовим установам ідентифікувати своїх клієнтів. Цей механізм дає можливість підтвердити особистість в інтернеті та здійснювати фінансові операції через віртуальний кабінет або мобільний застосунок. Банк ID використовує криптографічні методи шифрування задля забезпечення захисту особистої інформації користувача та конфіденційності його транзакцій.

Серед головних переваг для клієнта, які має «Банк Айді»:

  • безпека зберігання та передавання даних;
  • доступ до авторизації 24/7;
  • швидкість верифікації особи;
  • зменшення ризику помилитися під час заповнення своїх даних.

Функціонал дозволяє швидко та безпечно отримувати кредити й оплачувати рахунки, а також суттєво знижує ризик стати жертвою шахрайських схем.

Передати дані від клієнта до МФО або іншого абонента ― надавача послуг можна лише в тому випадку, якщо ініціатором виступив саме клієнт. Персональну інформацію установа отримує в зашифрованому вигляді від банку. Тому ризик несанкціонованого доступу до даних знижується. Перелік інформації, яку отримує надавач послуг може відрізнятися, однак, зазвичай, це може бути: ПІБ, дата народження, серія та номер паспорта, адреса реєстрації або фактичного місця проживання, телефон, РНОКПП тощо.

Станом на жовтень 2023 року, BankID налічує 38 банків-ідентифікаторів та 89 надавачів послуг. З актуальним переліком учасників системи ви можете ознайомитися за посиланням. Одразу зазначимо, що серед найбільших банків України, які підтримують «Банк Айді» є monobank, «ПриватБанк», «ПУМБ», SenseBank, «Райффайзен Банк Аваль», «Ощадбанк», «ПРАВЕКС БАНК» тощо. До речі, у терміналах EasyPay ви можете поповнити картки цих та інших банків без комісії.

Якщо вам потрібно терміново отримати кошти, то мікрофінансові організації видають їх за лічені хвилини й на різний термін. Строк кредитування може коливатися в межах як кількох днів, так і кількох місяців, а середній час видачі кредиту ― 5-15 хв для нових клієнтів і близько 5 ― для постійних.

Якщо вас цікавить, як авторизуватися в BankID, то додаємо коротку інструкцію:

  1. Натисніть на сайті кнопку «Увійти через BankID»;
  2. Виберіть банк, через який хочете авторизуватися;
  3. Введіть логін та пароль, щоб підтвердити запит на передачу інформації третій стороні.

Готово!

Отож, сподіваємося, що тепер ви знаєте більше про сервіс авторизації Банк ID від НБУ та про умови отримання мікропозики в 5 популярних в Україні МФО. А ми нагадаємо, що беручи кредит на короткий термін у мікрофінансовій організації, обов’язково враховуйте свою можливість вчасно його погасити й не використовуйте одну позику задля того, щоб перекрити іншу.

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар