Пошук

Лояльність для користувачів EasyPay

0
563

 

Компанія EasyPay для своїх користувачів пропонує цілий ряд знижок, спеціальних умов і програм лояльності, які як в своїй сумі, так і навіть окремо дозволяють істотно заощаджувати.

Щоб почати користуватися перевагами при оплаті сервісів, грошових переказах та поповненнях поточних рахунків, перш за все необхідно увійти в кабінет (або створити обліковий запис).

 

  1. Кешбек. Щомісяця компанія EasyPay змінює список категорій, на які нараховується кешбек. Також ми перші, хто почав надавати кешбек на комунальні послуги. Кешбек нараховується при оплаті Віртуальною карткою.
  2. Безкомісійна оплата Віртуальною карткою. Кожному користувачеві при реєстрації відкривається Віртуальна картка, за допомогою якої можна оплачувати практично всі послуги без комісії.
  3. Безкомісійне поповнення Віртуальної картки. Ще один лайфхак як поповнювати Віртуальну картку вигідно. Поповнення від 500 грн – також без комісії.
  4. Комісія -50% на грошові перекази між зареєстрованими картами. Стандартна комісія на перекази: 1% + 5 грн. Хочете зменшити її вдвічі? – попросіть одержувача додати банківську картку в особистому кабінеті (Картки -> Додати) і на кожній 1000 грн економте 7,5 грн. І так, це безпечно, оскільки ми працюємо згідно з міжнародними стандартами безпеки PCI DSS, розробленими в тому числі Visa і Mastercard. 
  5. Рейтингова система лояльності. Увага! Дана механіка буде працювати тільки до кінця вересня 2020 р. Якщо ви вже деякий час користуєтеся сайтом або додатком EasyPay, перевірте кількість накопичених балів і чи є у вас безкомісійні оплати. Перевірити ці дані можна в особистому кабінеті у вкладці Налаштування користувача -> Рейтинг. Встигніть скористатися.
  6. Реферальна програма «Приведи друга». Увага! Реферальна програма буде працювати до кінця вересня 2020 р. Приводьте друзів і отримуйте по 25 грн кожен. Своє реферальне посилання ви знайдете в особистому кабінеті, в розділі Картки -> Віртуальна картка. Деталі.
  7. Картка Фішка. Повертаємо на картку Фішка до 1% кешбеку. Для цього необхідно додати картку Фішка, зберігши її номер в особистому кабінеті в розділі Картки.
  8. 25 грн на проїзд. Кількість користувачів додатку EasyWallet стрімко зростає з кожним днем. Після реєстрації в додатку ми нарахуємо вам до 25 грн (сума бонусів варіюється в залежності від міста та внутрішнього графіку роботи програми лояльності), за які ви зможете купувати квитки на проїзд. Даний сервіс активно розвивається і вже працює в транспорті таких міст як Львів, Запоріжжя, Чернівці, Івано-Франківськ, на підході й інші міста. Встановлюйте додаток, вмикайте bluetooth і починайте користуватись.
  9. Лояльність в мережах супермаркетів. А ще додаток EasyWallet працює з такими мережами супермаркетів, як «Рукавичка» і «Еко-маркет». В «Рукавичці» ми також розраховуємо бонусні 25 грн, а в Еко-маркеті ви можете передати картку лояльності і отримати додаткову знижку на ряд товарів.
  10. 0% комісії на перекази між Віртуальними картками. Віртуальні картки EasyPay не мають номеру, тому їх поповнення або грошові перекази з їх використанням відбуваються за номером телефону або за іменем друга зі списку контактів (незабаром).
Залишити коментар