Пошук

НБУ включив EasyPay у перелік важливих об’єктів платіжної інфраструктури в Україні

0
469

Національний Банк України за результатами моніторингу діяльності платіжних систем у 2022 році визначив перелік важливих об’єктів платіжної інфраструктури в Україні. Про це регулятор повідомив на офіційному сайті.

EasyPay увійшов у п’ятірку системно важливих платіжних систем, що забезпечують життєдіяльність фінансової системи України.

Серед платіжних систем, які також отримали відповідний статус: Visa, MasterCard, NovaPay, Поштовий переказ (АТ “Укрпошта).

Це означає, що EasyPay відповідає посиленим вимогам в частині управління та організації фінансової діяльності та платежів для населення, системи управління ризиками, остаточності розрахунків, забезпечення кіберстійкості та безперервної діяльності.

Ми забезпечуємо доступ до оплати послуг, гарантуємо надійність платежів, грошових переказів та фінансових операцій. Пишаємось, що за будь-яких умов українці можуть з впевненістю оплачувати рахунки, здійснювати грошові перекази, поповнювати мобільний та інтернет, оплачувати комунальні та користуватись іншими послугами у терміналах самообслуговування EasyPay. 

Нагадаємо! У 2022 році завдяки EasyPay українці здійснили понад 100 млн транзакцій через мережу платіжних терміналів, сайт та мобільні застосунки.  

Пишаємось командою EasyPay та продовжуємо працювати, щоб кожен з громадян України мав можливість сплачувати потрібні сервісів.

Пресслужба EasyPay
Всі статті автора
Всі статті автора
Залишити коментар